Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Túl sok, vagy túl kevés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl sok, vagy túl kevés voltam, hol rontottam (már ha elrontottam) az első randit?

Figyelt kérdés

Elnézést, jó hosszú. Köszönöm annak aki elolvassa. Sajnos ha csak tőmondatokban írom le, akkor nem adja át a történteket azt hiszem.

Gyorsan néhány alapadat, a képbe helyezéshez. Én vagyok a férfi, mindketten 40 körül, tehát nem egy tiniszerelemnek indult.

Rólam annyit kell tudni, hogy így 40 évesen azért már van önismeretem. Sajnos sokat dumálok, imádok beszélni. Néha nyomasztóan sok a duma, de poénos egyébként... már ha rám nem unnak. De tudatosan fogom már visza magam, és kérdezni is tudok :)

De tudom magamról, sajnos a nagyon "jófiú" kategória. Annyira bánom hogy legalább egy kis nárcizmust egy kis agressziót kaptam volna személyiségben. Vagy egy kicsit manipulatív tudnék lenni. Tudom ezek nem pozitív és kívánni való tulajdonságok, de sajnos azt veszem észre, ezekből is kell lenni egy emberben. Mert látom, hogy a környezetmben a nőket idővel lenéző, (sőt néha azokat bántalmazó) nárcisztikus férfiakra szinte tapadnak a nők.. Úgy látszik a szuperegó, a nagyképúség, és az agresszió elsőre berobbantja a biológiai bombát a nők jelentős részénél. Nem... nárcisztkus barom nem akarok lenni, nem ezért írtam... úgysem tudnék már soha az lenni. Szerencsére. :)

De hogy pozitívat is mondjak magamról, volt hosszú kapcsolatom tehát együttélésre alkalmas vagyok, diplomás, alkohol- és füstmentes, nem drogos. Egyáltalán nem pocakos (de nem is csenevész) és rendkívűl ápolt. És nem is érzem hogy a külsőmmel lenne a baj. Mérnök vagyok elég jó egziszetnciával, és elég magas intelligenciával azt gondolom. Szinte nincsenek is előítleteim, mindenki véleményét meghallgatom, értelmes vitákba szívesen belemegyek, nincsenek szélsőséges gondolataim. És kb olyan türelmes, hogy fát is lehetne vágni a hátamon. Tehát azt gondolom a saját pozitív értékeimmel is tisztában vagyok. De ezekkel sosem kérkedek... persze lehet ez baj. Még így név nélkül is azt érzem NAGYON CIKI volt magamat dícsérni. Sajnos arra neveltek, hogy amire büszke lehetek azzal se kérkedjek. Nem beszélek arról mim van, nem pörgetem a kocsi vagy lakáskulcsot a kezemben, stb. Ja és van pár érdekes hibbim. De mondjuk a munkám sem mindennapi, azt is sokan misztikusnak tartják... néha azt sem tudják hová tegyék akik elősre hallják :D

Persze alap, hogy nincs éppen párom, se volt feleségem, és nem a mamahotelben lakom, hanem teljesn önellátó vagyok. És nem szexpartnert hanem igazi párkapcsolatot keresek.

Most ne ezen lovagoljatok majd kérlek: Tudom, a céljaimmal nagyon rossz helyen keresgéltem, de kipróbáltam... a Puncsot. Igen, megtapasztaltam hogy nagyrész lehúzós prostituáltakkal van tele, még a "hagyományos" támogatott kapcsolat is csak elenyésző. De talán 1000-ből egy (női és férfi oldalon) is akad olyan aki teljesen hagyományos értékeken alapuló párkapcsolatot keres. Én ilyen szándékkal kerestem, ezt nagyon ki is hangsúlyoztam a bemutatkozásban és végül 999 levelezőpartner után, azt gondolom rátaláltam 1-re, aki szintén hagyományos párkapcsolatot keresett :) :) Ezen most lépjünk túl, miért ott. A lényeg hogy megbeszéltük a randit. Innentől azt gondolom mindegy hol találtunk egymásra.

Szóval rövid levelezés után telefonszámos üzenetküldőn folytattuk. Kitapogattuk hogy nem pont a Pincs által javasolt kapcsolati formát keressük, hanem teljesen hagyományosat. És megbeszéltük hogy Keszthelyen találkozunk elsőre. Az nekem Bp-ről, és neki vidékről kb köztes távolság időben. És strandolunk. Ahogy egy jófiútól illik, csokival és jéghideg vízzel vártam. :) Mondjuk tudtam, de meglepődtem, mert egymagasak (177 cm) voltunk, neki is teljesen átlagos (inkább vékonyabb) testalkata volt. Csinos, korához képest fiatalos. Nekem elsőre pillantásra bejött. Na persze pasi vagyok... nyilván :)

A strand pénztárnál hiába kaptam elő a bannkártyát nem engedett fizetni.. Letelepedtünk az árnyékba. Kb 20 perc beszélgetés után már a kezével játszottam, és azt is megengedte, hogy az ujjaim az övéi közé fonjam. Sőt a beszélgetés dinamikájára meg-meg szorította az összefont ujjakat...

Aztán csak valahogy a fejét megpusziltam, de nem vette el, hanem közelebb hajolt. Jó nem részletezem nyilván csókolózni kezdtünk. Aztán úgy beszélgettünk az árnyékban egymás mellett fekve, hogy állandóan simogattuk egymást, összefonódtunk ahogy csak tudtunk.. úgy turbékoltunk órákon át, hogy még azzal is viccelődtünk hogy mindjárt kidobnak a strandról. Aki kivülről látott minket tuti azt gondolta ezek pár éves szerelmespárok. Pedig a túrót... pár órásak :D

Rengeteget beszéltünk így kinek mi fontos egy párkapcsolatban, a szeretenyelvünkről is megállapítottuk hogy kb azonosak. Kiderült hogy a fizkai közelség a legfontosabb... Ezek után nem csodálkoztam hogy úgy fonódik rám, hogy a legnagyobb testfelülettel érjünk össze :D :D De jó volt nagyon. A tekintetéről azt vettem le, hogy neki is.

Aztán a vizes jelenet külön említést érdemel. Nyilván Balatonban nincs szex több okból sem, de megtalálta a férfiasságom.. és nem a kulcsot a zsebemben. Amikor velem szemben átölelt és átkarolta derekem a lábával, még a fürdőruha alá is beengedte a kezem. De higiéniai okoból én nem folytattem semmit, szerintem a Balcsi nem erre való. Lépjünk is tovább... Kézenfogva sétáltunk. És nagyjából mindenről közös véleményünk volt. Rengeteget beszéltünk. Bár Ő megjegyezte... elég sokat beszélek. Ezután kicsit próbáltam magam visszafogni. Az "öltözbe" is ketten mentünk be, nem rejtette el a melleit. Jó persze én is láttattam neki hogy nekem is megvan mindenem :D Aztán a buszt amivel hazamanet átölelve vártuk, mint egy szerelmespár. Persze próbáltam marasztalni estére (nekem volt szállásom), de 2-3 kezdeményezés után nem akartam jobban erőltetni.

Bevallom, nyilvánvaló hogy szerelmes lettem belé.. de mivel lány ismerőseim már elmondták a "taktikát"... Isten ments első randin szerelmet vallani. Ezért ezt verbálisan ezt most is hanyagoltam. Pedig szívesen mondtam volna neki. :)

Sajnos elég gyorsan szerelembe esős vagyok, és félek ez szavak nélkül is kiérződik. És van olyan lányismerősom aki azt mondta, a férfinak úgy kell "játszani" hogy a nő akarja a párkapcsolatot, a pasi inkább elutasító és "hűvös" legyen. De sajnos nekem ez a "játék" nem megy. Nem ilyen vagyok. Hamar kiérződik rajtam a rajongás szerintem.

Mint aki pillangót fogott a réten olyan jól éreztem magam. Aztán este próbáltam hívni. Se nem veszi fel, se nem hív vissza.

Másnap volt megint pötyögés a részemről, a telefont nem akartam erőltetni. Rákérdeztem mikor alkalmas neki a telefon, kedves érdklődés, stb. De nem is válaszolt rá egész este. Néhány dologra másnap sok órával később ugyan válaszolt de már csak tőmondatokban. Abszolút megváltozott a kommunikáció mint a randi előtti beszélgetések. Aztán harmadnapra már nem akartam erőltetni a kommunikációt tovább.

Nyilván már tudom hogy ennek folytatása nem lesz nagy valószínűség szerint, bár még csak 2 nap telt el. Rossz érzés... de ez van.

Csak a starndon történtek után ezt nem is értem. És mivel nem az első ilyen eset, hogy egy "fergetegesnek" induló randi után azonnali elzárkózás van, ezért nagyon fontos lenne hogy rájöjjek mi az amit nem jól csinálok. (2 hete is volt egy hasonló, csak a lakásomon, szex itt sem volt csak "majdnem"...).

Azt nagyjából kizárom hogy nem érezte jól magát... vagy csak megjátszotta. Azért a Balatonban az ölét elég erősen passzírozta magát hozzám, ott is nikább csak egy pontra fókuszálva, nem én erőltettem.

Alapvetően két lehetőseg lehet: vagy vissza kellett volna fognom magam. Pl a csókolózásnál semmi több, nem együtt átöltözni vele, nem megfogni a mellét, és a punciját. Stb. "Hideg" maradni, na meg sokkal kevesebbet beszélni.

Vagy pont az ellentettje. Ott a Balatonban (még ha nem is a legideláisabb hely sok szempontből) ott lehúzni a bugyiját és szexelni vele. Vagy még erélyesebben "elhúzni" a szállásomra és kultúrált körülmények között ugyanezt. Tehtát vagy az volt a baj, hogy itt bizony már elvárás lett volna egy jó kiadós szex.

Vagy a kettő között valahol :) Azért annyira "élvezem" ezt. Van olyan nő akinek első randin a kéz megfogása is sok... Van akinek ha nincs szex, akkor meg az a baj :D És sajnos ezt 40 éves koromra (pedig volt már több sikeres, és sikertelen randim) még mindig nem tudom pontosan felmérni :D :D :D Aztán van aki tök kihívó, és ha "kihasználom" a helyzetet az a baj. Van aki meg szende szüzet játszik és ha nem hajítom az ágyra az a baj. :D

Még egy ötlet:

Egyébként tudom a nőknek a csók milyen fontos. És lány ismerősők elmondták az lehet nagyon jól és nagyon rosszul is csinálni. És ez nagyon számít a nők nagy részénél. Ha rossz a csók akkor a férfi kuka. És talán életemben (sokkal fiatalabb koromban) minta 1-2 alkalommal panaszt kaptam volna erre. Szóval még ezen gondolkodom hogy ebben lehet a hiba, csak ez ugye nem olyan amit magamtól meg tudnék ítélni, vagy meg tudnék fejteni... Iskolában nem volt tananyag a hogyan csókolózzunk, sem az anyatejben nem volt benne :D

És az nekem már ott feltűnt, hogy a kezdeti csókolózási kedv az alábbhagyott még a strandon. Bár volt még klasszikus csókolózás a bszra várásnál is de csak sokkal visszafogotabban a részéről. Inkább mér csak szájra csókok lettek belőle és nem csókolózás. (érts: nem ért a nyelvünk sem össze.)

Pár hete is volt egy randim másik lánnyal, ott is a csókolózásig jutottunk el, de ott már a lakásomon. És az is ott és akkor megtorpant.

2022. jún. 21. 12:53
A kérdező szavazást indított:
nem lett volna szabad a rajongást éreztetni ilyen gyorsan
itt már mindenképp szexelni kellett volna, nincs mese
nem is voltam neki szimpi, de gondolta legyen játék akkor
sokat dumáltam
nem volt jó a csókolózás
más ötletem van, leírom válaszban
23 szavazat
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
14%
Hát ezt senki nem fogja végig szenvedni. Én biztos nem szánok ennyi időt olvasásra.
2022. jún. 21. 13:05
 2/28 anonim ***** válasza:
100%

én írok pár dolgot a rossz csók tényleg elronthat mindent páran olyan rosszul csinálják, hogy tényleg elmehet tőle az ember kedve, hogy legyen folytatás főleg egy első randin

meg első randin ennyit dumálni szerintem nem szabad inkább kérdezz beszéljen ő amiről meg amennyit akar, mert így csak az érződik rajtad hogy te már most mennyire oda vagy érte, meg szerintem első randin ha komoly kapcsoaltot akarsz én nem javasolnék se csókot, se kéz fogás, se puszilgatást, se semmi intimet

de a konkrét esetben akár még az is lehet hogy a nőnek van valakije

2022. jún. 21. 13:15
 3/28 A kérdező kommentje:

#1: Sokat írok... sokat beszélek :D

#2: A keveset beszéljek, és sokat kérdezzek... Ezt már hallottam többször olyantól (és lánytól) aki ismeri a kommunikációm.

2022. jún. 21. 13:21
 4/28 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem túl sok voltál neki. Itt is olyan hosszan írtad le a sztorit,hogy egyszerűen nem volt türelmem vegigolvasni, csak nagy vonalakban. Elnézést, nem bántani akarlak. A kevesebb néha több.
2022. jún. 21. 13:23
 5/28 anonim ***** válasza:
82%
valószínüleg külsöleg tetszettél neki, de ez így nagyon sok egy első randin
2022. jún. 21. 13:32
 6/28 anonim ***** válasza:
65%

Először is azt javaslom hogy ne Puncsot keress kapcsolatot, mert ott általában még akkor is pénzt akar egy lány ha letagadja. Valami oka biztos volt hogy felregisztrált oda, és nem egy rendes oldalra.

A kérdésre válaszolva szerintem is úgymond túl sok lehettél neki, ez a sok szerelmes duma meg minden..bár nem mondtad hogy ki hozta fel pl a párkapcsolati témát meg ezeket. A csók is lehet a probléma, de azért egy értelmes lány ezért még ne fog ignorálni. Sőt szerintem az a minimum hogy ilyen esetben elmondja hogy bocsi nem akarok többet találkozni.

Szerintem kérdezz rá üzenetben hogy van e valami baj és hogy szeretné e még folytatni, mert ha nem akkor békén hagyod. Szerintem jobb ha letisztázzátok.

2022. jún. 21. 13:33
 7/28 anonim ***** válasza:
65%

Én meg azt mondom, hogy egyszerűen nem passzoltatok össze.

Igen, ha megjátszottad volna magad, meg taktikáztál volna, akkor lehet, hogy összejöttök. De úgy van értelme? Akkor inkább keress olyat, aki téged, önmagadért szeret.

2022. jún. 21. 13:36
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ebből nagyon az jött le, hogy szexet akart, de végül is nem kapta meg és ezért el is ment a kedve tőled. Akár a balatonban ha benne lett volna, akár az öltözőben. Hazarángatni azért már tényleg sok lett volna.
2022. jún. 21. 13:38
 9/28 anonim válasza:
86%
”Mert látom, hogy a környezetmben a nőket idővel lenéző, (sőt néha azokat bántalmazó) nárcisztikus férfiakra szinte tapadnak a nők.. Úgy látszik a szuperegó, a nagyképúség, és az agresszió...” Már itt elbukott az egész. :D Az összes ilyen csávó aki jópofizik és bétaként viselkedik a nővel randin mindig ezekkel a kifogásokkal jön, hogy, de én vagyok a rendes csávó, a jó csávó velem kellene lennie, de mégis az kell neki aki lenézi stb. stb. Azért az kell neki, mert az nem balf*sz. Az nem bunkóság ha határozottan kezeli a nőt és ő viszi a flow-t.
2022. jún. 21. 13:50
 10/28 anonim ***** válasza:
0%
Sok nő pedig jobban járna velem mint veletek, mert legalább én nem kúrnám őket. Jó, hát nincs is mivel
2022. jún. 21. 13:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!