Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt elrontottam?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok. Az első randimon egy sráccal szellentettem véletlenül, de nagyobbat és szagosabbat mint ahogy elterveztem. Szó nélkül kiment a srác, és utána letiltott mindenhol. Nem kamu kérdés, az őszinte segítségeteket kérem.2020. júl. 7. 15:44
2/10 anonim válasza:
Itt a nyári szünet és az untakozó ragyás gamer gyerek otthon egyedül...
3/10 anonim válasza:
De legalább egy normális kérdést írna ki ha beszélgetni akar!
4/10 anonim válasza:
A szüleid rontották el annó... Ha érted...
5/10 anonim válasza:
Hát ez a dolog úgy néz ki, kifingott. :D
7/10 anonim válasza:
Most mi folyik itt? Át lehet írni a kérdést vagy mi?🤣🤣
9/10 anonim válasza:
Hogy érted, hogy kiment, honnan ment ki a srác?
Mert, ha étteremből vagy valamilyen nyilvános helyről, akkor nem csak elrontották, hanem elégé ciki is.
Mellesleg, nem nagyon kellene fingorászni a randikon a srác előtt...ha kell is menj mosdóba.. istenem😂😂
10/10 anonim válasza:
Elrontottad * (bocsánat csak......Elírtam😅)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!