Első oltás regisztráció esetén elrontottam valamit?
Regisztrálva vagyok az EEszt oldalon. Úgy döntöttem, hogy az egyik fajta oltást elfogadom, beléptem és azt írja az oldal, hogy időpont foglalás előtt, a vakcinainfo oldalon kell előbb regisztrálni. Az megtörtént, és azt írja, hogy "az időpontfoglalót csak az oltásra regisztráltak tudják használni, közülük is csak azok, akiknek a regisztrációja már érvényesítve van, tehát a regisztrációkor megadott adataikat már ellenőrizték. Itt ellenőrizheti, hogy az Ön regisztrációja milyen státuszban van: [link] Aztán mikor leellenőriztem, ezt dobta ki: "NEM. Az Ön vakcinaigény iránti regisztrációja még nem érkezett meg a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelőhöz. Ennek oka lehet hibásan vagy hiányosan elküldött regisztráció is, amely nem tette lehetővé az azonosítást. Ez esetben sem késett le a regisztrációról, azt meg lehet ismételni a pontos adatok megadásával."
Most akkor nem értem, mégis mit ronthattam el?!?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!