Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elrontottam, mit tegyek??
Elkezdtem ismerkedni valakivel akit regrol ismertem, de x evig nem beszeltunk.
Eloszor amikor talalkoztunk azt gondoltam csak barati talalkozo igy nagyon laza voltam es nagyon jot beszelgettunk (en vagyok a no). Nagyon dicsert a srac es igazabol ereztem rajta, hogy o siman tobbet is akarna.
Talalkoztam vele megint . /Viszont nekem korabbrol volt mar egy alakulo kapcsolatom ahol ereztem, hogy amugy nem jo, nagyon elbeszelunk egymas mellett es kicsit egyenlőtlen is a kapcsolat. De meg nem zartam le./ Ezt mondtam a sracnak is, hogy amugy van ott valaki .. nagyon nem orult neki, de azutan meg ez a srac tobbszor probalt spontan elhivni, de mindig volt valami ami miatt nem talaloztunk. Kozben vegleg megszakitottam ismerkedest a masikkal akivel ugy ereztem nem mukodik.
Talakoztam 3. Alkalommal a sraccal aki mondta, hogy elvinne x napra kulfoldre par nap mulva. en pedig mondtam, hogy nem fer bele az eletmbe ez most meg milyen mar az, hogy csak ismerkedunk nincs semmi es ugy menjek vele kulfoldre.
Ugy erzekeltem ezen nagyon megsertette csak errol tudott beszelni, hogy jol van nem tudom mit hagyok ki meg, hogy talan meg talalkozunk majd valamikor talan.
Azota eleg zakaltott a lelkiallapotom, munka es tanulas miatt nem akartam menni, persze meg lehetne oldani, de alig ismerjuk meg egymast nekem fura lenne igy menni.
De az is bennem van, ha igy nem kellek vagy akarmi akkor mit erolkodjek? De kozben meg o mondta, hogy tul sok eselyt adott mar nekem.
Azt erzem nagyon rakattantam, de nem akarom magam raeroltetni meg lehet eszre kellene vennem hogy nem erdeklem elegge. Ti mit gondoltok? Ne irjak ra ezekután varjam, hogy o irjon? Azt mondjak, ha egy ferfi akar majd keres es tesz erte..
Bennem van ezaz egesz, es rosszulesik. megirnam de nem akarok konyorogni, hogy akarjon mar… mit gondoltok? Igazam van abban, hogyha ezkutan nem keres jobb is igy? Vagy a sracnak van igaza, hogy előttem minden eselyem?
Nő vagy simán találsz egy héten belül pasit nem kell itt sírni.
Keress mást.
1, nekem is az jutott eszembe, hogy pont o nem adott nekem eselyt :(
Persze ez ott helyben nem jutott eszembe, mert ezen jart az agyam, hogy mirol beszel es miert gondolja ezt, hogy tul sok eselyt adott nekem.
Kicsit ugy ereztem nem jutok a gondolataimhoz annyit beszel.
De valoban, ha akarna vagy akarna akkor elhivna gondolom ujabb randikra foleg, hogy mar nincs mas a kepben nalam..
Persze, hogy annyit beszélt azért, hogy te legyél a hunyó. Rafinált róka te meg az ártatlan barika vagy. Semmilyen szinten nem tisztel téged, az csak ráadás, hogy szóhoz se hagyott jutni. A kapcsolatotok nem lenne fair, mert feszt uralkodna feletted, ledominálna. Mit akarsz te tőle, de komolyan? ^^
Attól nagyobb bizonyíték nem létezik hogy a másik palit stoppoltad helyette erre ő úgy gondolta hogy zöld utat adtál neki így elég lesz elkápráztatni külfölddel és hamarabb megfektett. Mivel nem jött össze feladta a harcot, mert mást korábban gerincre vág, mint téged. Most is valószínűleg mást tologat és nyomogatna melletted is. Még egyszer érdeklődöm: Mit akarsz tőle? ^^
5, koszonom 🥺
Igazad van, zold lampat kapott!
Es o mondta pont, hogy en vetitek es kodositek ezzel a dologgal, hogy azt mondom nem megyek, mert meg csak ismerkedunk plusz sok a dolgom es fura az egesz. Igazad van, fel kell ismernem, hogy manipulalt es ugy beleestem majdnem a csapadba amit állított nekem.
Szívesen, jót akarok neked, mert valljuk be intő jelekkel van tele és ráfázhatnál sajnos.
(#1&5)
“de jelenleg nincs kedvem ilyemsihez…”
Király akkor tudod mi a dolgod. Kisírod magad, jobban odafigyelsz a továbbiakban és kész is.
ugy tunik ez csak kivulrol, pasi szemmel egyertelmu:
ezt ugy hivjak, lovebombing es siman csak eszkortnak nezett, akit egy par napos kulfoldi utert cserebe (amit lehet a munkaltatoja fizet hehe) meg lehet fektetni, mert ettol hasra esel.
ha valaki tenyleg teged akar, akkor az megerti, hogy ezek a dolgok nem igy mukodnek, ill 2-3 randi utan nem sertodik meg, ha nem akarsz meg vele elutazni.
ami teged illet, kicsit te is jatszmaztal vele ezzel a masik pasi dologgal, meg a "nem fer bele az eletembe, mert tul zuros", szoval nagyon reklamalni neked se kellene.
abban viszont nem latok kivetnivalot, hogy rairj es tisztazztok, ki mit szeretne a masiktol.
ird meg neki, hogy szia, szeretnelek jobban megismerni, ha te is benne vagy es ha ugy van, uljetek be egy italra/menjetek el setalni, ha van kedve.
ha passzolja, akkor legalabb te is tudod, hogy nem kellesz neki es ennyi.
majd ird meg, mire jutottatok
9, koszonom neked is!
Csaladi kiruccanas lesz, de o meglepi oket.
Azota nem igazan beszeltunk csak par sorokat. Nekem egyertelmunek latszik, hogy mar alig-alig erdeklem.
Szerintem is lovebombing aldozata lettem :( lehet jobb lenne most elengedni, mint ennel jobban belemenni es elvesziteni onmagam. Azota alig tudok koncentralni a dolgaimra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!