Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy 58 éves férfi komolyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 58 éves férfi komolyan gondolhatja, hogy van esélye nálam?

Figyelt kérdés

Van egy 58 éves pasi, én 24 éves nő vagyok. Egy helyen dolgozunk, de nem vagyunk kollégák. Munkahelyen ebédlőben kezdtünk beszélni. Egy ideje irogat nekem, egyre inkább olyan dolgokat, amiből egyértelműsíti, hogy ő férfi-női kapcsolatként kezel minket. Van élettársa egyébként.

Én kedvelem, mint embert, nagyon vicces, fiatalos (külsőre is), simán el tudunk beszélgetni, de NEM, mint férfit. Lehet, hogy a közvetlenségemet és az egy hullámhosszt félreértette? De 34 évvel idősebben mégis mit akarna tőlem, főleg, hogy van élettársa és a saját lányai is öregebbek 9 és 4 évvel nálam!

Ilyenkor mégis mi jár a férfiak fejében?

tegnap 19:19
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
És elutasitottad már egyértelműen vagy adod ala a lovat?
tegnap 19:20
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Na, mit gondolsz, hogy mi jár a fejében? Ami a férfiak fejében szokott járni.
tegnap 19:21
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem kéne vele beszélgetni és akkor nem hinné, hogy adsz neki...
tegnap 19:21
 4/26 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanaz, mint a korosztályod fejében. Nem korfüggő.

Kezdjél minél kevesebbet ráérni, ritkábban arra járni, eltávolodni. Ne válaszolj neki azonnal, legyél “nagyon elfoglalt”.

tegnap 19:22
 5/26 A kérdező kommentje:
Nem utasítottam el, mert nem vallott szerelmet se szándékot, de érzi az ember, ha úgy közelednek felé.
tegnap 19:22
 6/26 Lazy Lover ***** válasza:
0%
2 opció van 1 csak haverkodni akar 2 sexelni
tegnap 19:24
 7/26 A kérdező kommentje:
Amúgy ez ilyen nem gondol arra, hogy mi lenne, ha a saját “kislányaira” nyomulna egy 30 évvel idősebb? Azt vajon természetesnek tartaná?
 8/26 anonim ***** válasza:
67%
El kell utasítani, nem kell vele beszélgetni se ott, se online és akkor majd békénhagy, ha meg mégse akkor HR, vagy a feleségének árulod be!
 9/26 anonim ***** válasza:
88%
De nem a kislánya vagy. Ha flortolgetsz vele, akkor jogosan gondolja, hogy van nálad esélye.
tegnap 19:25
 10/26 anonim ***** válasza:
35%

"Egy 58 éves férfi komolyan gondolhatja, hogy van esélye nálam?"

Szerintem ha tudná rólad hogy így állsz hozzá, többet még csak a közeledbe se akarna menni. Most meg rakat időt és energiát elpazarol rád, te pedig ahelyett hogy meghúznád a határaidat, még élvezed is ezt a figyelmet. Amit nagyon nem érdemelsz meg. Mert süt a lenézés a hozzáállásodból. Hagyd őt békén a jövőben!

tegnap 19:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!