Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 58 éves férfi komolyan gondolhatja, hogy van esélye nálam?
Van egy 58 éves pasi, én 24 éves nő vagyok. Egy helyen dolgozunk, de nem vagyunk kollégák. Munkahelyen ebédlőben kezdtünk beszélni. Egy ideje irogat nekem, egyre inkább olyan dolgokat, amiből egyértelműsíti, hogy ő férfi-női kapcsolatként kezel minket. Van élettársa egyébként.
Én kedvelem, mint embert, nagyon vicces, fiatalos (külsőre is), simán el tudunk beszélgetni, de NEM, mint férfit. Lehet, hogy a közvetlenségemet és az egy hullámhosszt félreértette? De 34 évvel idősebben mégis mit akarna tőlem, főleg, hogy van élettársa és a saját lányai is öregebbek 9 és 4 évvel nálam!
Ilyenkor mégis mi jár a férfiak fejében?

Ugyanaz, mint a korosztályod fejében. Nem korfüggő.
Kezdjél minél kevesebbet ráérni, ritkábban arra járni, eltávolodni. Ne válaszolj neki azonnal, legyél “nagyon elfoglalt”.

"Egy 58 éves férfi komolyan gondolhatja, hogy van esélye nálam?"
Szerintem ha tudná rólad hogy így állsz hozzá, többet még csak a közeledbe se akarna menni. Most meg rakat időt és energiát elpazarol rád, te pedig ahelyett hogy meghúznád a határaidat, még élvezed is ezt a figyelmet. Amit nagyon nem érdemelsz meg. Mert süt a lenézés a hozzáállásodból. Hagyd őt békén a jövőben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!