Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról hogyha egy férfi úgy udvarol valakinek, hogy van barátnője? Komolyan gondolhatja?
peersze hogy komolyan ahogy a barátnőjével is :D
ennyire hülye nőket...
és csodálkoztok ha kihasználnak,megérdemlitek
szerintem kérdezd meg a barátnőjét először...majd meglátod mit szól hozzá...aztán ne csodálkozz
Mégis mire kellenél neki? :)
Kis naívka.
Konstruktívan válaszoljatok légyszi!Ezt elfelejtettem leírni.
Tehát szórakozik szerinted?Köszi a választ.
Nem kell egyből hülyének titulálni..Nyílván azért írtam ki a kérdést,hogy megelőzzem a kihasználást,nem?:)
(kiba*zott magyar mentalitás)
Némelyik férfi, mind disznó! :-)
F/60
Konstruktiv valasz:
Valoszinuleg szorakozik. De akarhogy is, neked is jobb lenne elszakadni a magyar mentalitastol es egy tartast eroltetni magadra: parkapcsolatban levo embertol az udvarlast sem kellett volna elfogadni
Ajjajj nehogy már az én hibám legyen :D Van egy foglalt férfi és megtetszik neki valaki a barátnője mellett.Biztos az a hibás aki felkelti az erdeklődést és nem a foglalt fél!
Tán megcsaltak ezért harapsz?
Különben köszi a választ!Igazad van az utolsó mondatot leszámítva :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!