Gondolhatja\érezheti így egy férfi fél év után?
Figyelt kérdés
Párommal beszélgettünk a jövőről és felhozta, hogy hamarosan szeretné megkérni a kezem és jövőre összeházasodni. Vajon komolyan gondolhatja ezt, fél év után?2012. aug. 12. 09:57
1/6 anonim válasza:
Miért ne érezhetné??Nincs időhöz kötve. Az én férjem a második randin eljegyzett....fél év múlva már házasok voltunk!
2/6 anonim válasza:
Persze a férjem 2 hónap után megkért.Ha szeret miért ne ,beszélhetne,gondolhatna erre.
3/6 anonim válasza:
szerintem a fél év rövid idő. Jó hír viszont, hogy látszik, komoly a szándéka.
Viszont elég komolytalan ötletnek tartom a fél évet. Azért nem árt eljegyzés előtt (ki)ismerni egymást.
4/6 A kérdező kommentje:
Kapcsolatunk előtt 1 évig a legjobb barátok voltunk...
2012. aug. 12. 10:33
5/6 anonim válasza:
Én is éreztem már fél év után, hogy szívesen hozzámennék páromhoz, és ő is célozgatott, hogy jó feleség válna belőlem :)
Megkérni ugyan "csak" másfél év után kérte meg a kezem, de egy évvel korábban is igen lett volna a válaszom.
6/6 anonim válasza:
Először költözzetek össze, ha megy jól, sőt szinte hibátlanul 1-2 évig akkor jöhet az eljegyzés. Az én fogalmaim szerint.
24N (több, mint 1.5 éve együtt, több, mint 1 éve együtt élünk és jövőre a 3. évfordulónk után esküvő)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!