Egy férfi attól még férfinak érezheti magát ha meg bocsájtotta a neje hűtlenségét?
Ez jó..
a nő ribanc, a férfi meg valaki, ha félrelép...
Annak OKA van,ha egy nő megcsalja párját, és többnyire nem csak a szex miatt csinálja, hanem a törődés hiányzik neki
28/L
"Egy férfi attól még férfinak érezheti magát, ha megbocsájtotta a neje hűtlenéségét?"
Igen. Egy férfi nem ilyenektől lesz férfi. Ha minden "hűdeférfivagyok" dolgot betartanál, akkor nem lenne feleséged, szerelmed.
"Vagy csak egy balek a neje számára?"
Ha a nejed szeret, akkor nem vagy neki balek. Akkor összeteszi a két kezét, hogy ilyen férje van, és jó esetben nem teszi többször. Ha pedig nem szeret, akkor minek bocsátottál meg neki?
"Vagy csak egy balek a környezete számára?"
Ez benne van a pakliban. De mi számít, hogy valaki a hátad mögött baleknak mondd (szembe nem fog, mert helyretszed - na ettől inkább vagy férfi), vagy hogy boldog vagy a feleségeddel?
Nem vagy balek, de lehet, h környezeted annak tart, de mit számít az? (amúgy mindenki tudja a környezetedben??)
De azért jó ha tudod, hogy ha egy nő félrelép, ott már érzelmi problémák is vannak. Mármint köztetek.
Én nő vagyok. Kb. ugyanezt a kérdést tettem fel pár hónapja, csak épp a férjemmel kapcsolatban. Akkor a válaszokat összegezve úgy látszott: hülye vagyok, mert úgyis megteszi (meg akarja tenni) máskor is...
Együtt vagyunk, talán mégsem voltam balek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!