Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy férfi attól még férfinak...

Egy férfi attól még férfinak érezheti magát ha meg bocsájtotta a neje hűtlenségét?

Figyelt kérdés
Vagy csak egy balek mind a neje és a környezete számára de ezt nem mondják el neki?
2010. júl. 10. 20:01
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
64%
A neje egy ribanc, a pasi meg rendes...
2010. júl. 10. 20:04
 2/20 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem nem vagy balek és ezt nem azért mondom mert én is nő vagyok.Én is majdnem félreléptem és akkor jöttem rá,hogy nem is olyan nehéz megbotlani...Ne érdekeljen ki mit gondol,csak az a fontos te mit gondolsz.
2010. júl. 10. 20:05
 3/20 anonim ***** válasza:
55%

Ez jó..

a nő ribanc, a férfi meg valaki, ha félrelép...

Annak OKA van,ha egy nő megcsalja párját, és többnyire nem csak a szex miatt csinálja, hanem a törődés hiányzik neki

28/L

2010. júl. 10. 20:13
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

"Egy férfi attól még férfinak érezheti magát, ha megbocsájtotta a neje hűtlenéségét?"

Igen. Egy férfi nem ilyenektől lesz férfi. Ha minden "hűdeférfivagyok" dolgot betartanál, akkor nem lenne feleséged, szerelmed.

"Vagy csak egy balek a neje számára?"

Ha a nejed szeret, akkor nem vagy neki balek. Akkor összeteszi a két kezét, hogy ilyen férje van, és jó esetben nem teszi többször. Ha pedig nem szeret, akkor minek bocsátottál meg neki?

"Vagy csak egy balek a környezete számára?"

Ez benne van a pakliban. De mi számít, hogy valaki a hátad mögött baleknak mondd (szembe nem fog, mert helyretszed - na ettől inkább vagy férfi), vagy hogy boldog vagy a feleségeddel?

2010. júl. 10. 20:14
 5/20 anonim ***** válasza:
62%
Nem vagy balek, ha tényleg meg tudod bocsájtani neki és ha nem fogod mindig oda vágni neki, ha problémátok lesz. Bár én azt gondolom, hogy nem lehet csak úgy félre lépni, ha valakit szeretek akkor nem hagyom, hogy más valaki belefér közön a kapcsolatomba.De ha igen akkor biztos nem szeretés és szerelem van.Alap dolog ha szeretek valakit nem csalom meg, ha meg igen akkor nem szeretem annyira, hogy hűséges maradjak. El lehet ítélni, de ezt gondolom. Véletlen meg nem lehet meg csalni."Bocsi nem vettem észre, hogy mással szexelek "
2010. júl. 10. 20:14
 6/20 anonim ***** válasza:

Nem vagy balek, de lehet, h környezeted annak tart, de mit számít az? (amúgy mindenki tudja a környezetedben??)

De azért jó ha tudod, hogy ha egy nő félrelép, ott már érzelmi problémák is vannak. Mármint köztetek.

2010. júl. 10. 20:17
 7/20 anonim ***** válasza:
78%

Én nő vagyok. Kb. ugyanezt a kérdést tettem fel pár hónapja, csak épp a férjemmel kapcsolatban. Akkor a válaszokat összegezve úgy látszott: hülye vagyok, mert úgyis megteszi (meg akarja tenni) máskor is...

Együtt vagyunk, talán mégsem voltam balek.

2010. júl. 10. 20:21
 8/20 anonim ***** válasza:
miért csalt meg? nem jó veled a szex vagy nem törődsz vele eleget? gondolkodj el ezeken... minden okkal történik, nem azért lépett félre, mert ehhez volt kedve, hanem mert valami hiányzik neki, beszéld meg vele, hogy mi az, és add meg neki. nem vagy balek.
2010. júl. 10. 20:24
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy balek, szereted őt. Én is megbocsátanám egyszer, másodjára nem.
2010. júl. 10. 20:37
 10/20 anonim ***** válasza:
Nő vagyok. Én meglepődnék, ha a férjem megbocsátana adott helyzetben. Nem tudnék rá többet fölnézni, akkor meg emiatt romlana tovább a kapcsolat. Baleknek nem balek, csak kiábránditó. De mindenki már, ha mindkettőtök újra akarjátok kezdeni, és megoldani, miért történt, akkor szerintem semmi gond nincs vele. Embere válogatja.
2010. júl. 10. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!