Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek arról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról hogyha egy férfi úgy udvarol valakinek, hogy van barátnője? Komolyan gondolhatja?

Figyelt kérdés
Konkrétan szerelmet vallott nekem egy foglalt férfi.Nem hinném,hogy csak "arra" kellenék,mert nagyon türelmes.

2015. dec. 29. 23:52
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:

Köszi! :)

Igazából annyi vélemény született,hogy végül letettem róla.

Tényleg kényes helyzet,meg különben sem szeretnék a "gonosz csábító" szerepben tetszelegni.Nem ér ennyit...egy kapcsolatot sem szeretnék szétrombolni.Ha meg csak szeretőnek kellenék az nem az én kaptafám. :/ pedig annyira de annyira megfogott...

2016. jan. 1. 20:16
 32/39 anonim ***** válasza:

A kapcsolatokat sosem a szerető teszi tönkre. Hanem a benne lévők, vagy csak az egyik. Lehet, hogy a férfit a felesége "kergeti" a karjaidba.

Mennyi idősek vagytok, és mióta "szédít" téged?

2016. jan. 2. 00:59
 33/39 A kérdező kommentje:
Huszon,nincs felesége.
2016. jan. 12. 12:03
 34/39 anonim ***** válasza:
100%

nézd, ha megfogott, lekommunikálhatod felé diplomatikusan, hogy érdekelne téged, ha szabaddá tenné magát a közeljövőben.

ha egy jo kapcsolat lehetne belőle, kár lenne a büszkeség miatt veszni hagyni

2016. jan. 12. 12:23
 35/39 anonim ***** válasza:
100%

ja, és ha szerelmet vallott neked, akkor pláne.

a válaszok egy része azért erős közhelygyűjtemény. honnan a fittyfenéből tudhatnánk, hogy biztos csak arra kellessz meg majd veled is megteszi meg erkölcstelen vagy--stb. ugyan már. igen, rengeteg ember akkor száll ki egy megfáradt kapcsolatbol, amikor talál mást.

2016. jan. 12. 12:25
 36/39 anonim ***** válasza:
100%
Velem is ugyanez a helyzet. Tetszik egy pasi, aki foglalt :/ Tudom, hogy nem kellene foglalkoznom vele komolyabban, de nagyon megfogott. körülbelül 1 hónapja megkérdezte tőlem, hogyha nem lenne barátnője akkor összejönnék-e vele. Akkor kitérő választ adtam. Most ott tartunk, hogy flörtölgetünk, de amíg van barátnője én nem szeretnék semmit tőle ( se csók, se szex)... Nem szeretnék a 3. lenni, aki tönkre teszi két ember kapcsolatát... Miért is lennék én bárkinél másodhegedűs? Tény, hogy nehéz megállni, főleg, hogy mindennap találkozunk az egyetemen, de többre tartom magamat annál, hogy bárkinek is a játéka legyek.
2016. jan. 12. 12:27
 37/39 anonim ***** válasza:
Kivancsi lennek, hogy mi lett a vege a tortenetnek..
2016. jan. 12. 13:38
 38/39 A kérdező kommentje:
Alakulnak a dolgok...én is kíváncsi vagyok :) majd megírom!
2016. jan. 14. 20:55
 39/39 anonim ***** válasza:
Van valami fejlemény? :)
2016. jan. 20. 18:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!