Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról hogyha egy férfi úgy udvarol valakinek, hogy van barátnője? Komolyan gondolhatja?
Először is, ne érezd magad rosszul. Ennek a dolognak az erkölcsi kérdéseivel nem neked, hanem a kapcsolatban lévő félnek kell elszámolnia.
Másodszor, attól függ, mennyire jó a kapcsolata. Ha eleve rossz (mert pl. nem jönnek ki), akkor jó eséllyel elhagyja a jelenlegi párját (én is ezt tettem, és nem bántam meg). Akkor is jók az esélyeid, ha nem feltétlenül rossz, de lapos, mára unalmassá vált a kapcsolata.
"Tán megcsaltak ezért harapsz?"
Dehogy. Nem a te hibad hogy tetszel neki.
Csak szerintem nem kellene asszisztalni masok gerinctelensegehez.
Miert nincs annyi onbecsulesed hogy nemet tudj mondani?
Beleegyezel hogy veled megcsalja a parjat. Akarmilyen is a kapcsolatuk senki nem erdemli ezt.
Nem feltétlen gondolja komolyan.
Ha a kapcsolatából kifelé kacsintgat, akkor az azt jelenti, hogy az a kapcsolat valamiért már nem jó. Viszont gyáva, ha nem lép ki belőle és mellette másnak csapja a szelet.
Ha belemennél, akkor több lehetőség történhet:
- elkezd ígérgetni, hogy majd otthagyja a nőjét, de mégsem teszi meg --> téged csak szexre használ, meg arra, hogy visszaállítsa a sérült önbecsülését,
- otthagyja a nőjét és összejön veled --> ebben az esetben érzelmileg nem zárta le az előző kapcsolatát, ebből kifolyólag vergődni fog, hogy vajon jól tette-e, stb. Emellett te ezt érezni fogod rajta és zavarni fog, ez biztos.
- szerintem ebből csak rosszul jöhetsz ki, ha igent mondasz neki.
- emellett gondolj arra is, ha a mostani nőjével megteszi, akkor simán meg fogja tenni veled is, hogy mást keresgél.
Az ilyen embereket sose fogom megérteni...
Ameddig foglalt.
Bocsi ez lemaradt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!