Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek arról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról hogyha egy férfi úgy udvarol valakinek, hogy van barátnője? Komolyan gondolhatja?

Figyelt kérdés
Konkrétan szerelmet vallott nekem egy foglalt férfi.Nem hinném,hogy csak "arra" kellenék,mert nagyon türelmes.

2015. dec. 29. 23:52
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%

Először is, ne érezd magad rosszul. Ennek a dolognak az erkölcsi kérdéseivel nem neked, hanem a kapcsolatban lévő félnek kell elszámolnia.

Másodszor, attól függ, mennyire jó a kapcsolata. Ha eleve rossz (mert pl. nem jönnek ki), akkor jó eséllyel elhagyja a jelenlegi párját (én is ezt tettem, és nem bántam meg). Akkor is jók az esélyeid, ha nem feltétlenül rossz, de lapos, mára unalmassá vált a kapcsolata.

2015. dec. 30. 01:02
 12/39 anonim ***** válasza:
100%
Sok férfi kapcsolatfüggő. Csak úgy tud szakitani ha már megvan a következő.
2015. dec. 30. 01:03
 13/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2015. dec. 30. 01:10
 14/39 anonim ***** válasza:
84%

"Tán megcsaltak ezért harapsz?"

Dehogy. Nem a te hibad hogy tetszel neki.

Csak szerintem nem kellene asszisztalni masok gerinctelensegehez.

Miert nincs annyi onbecsulesed hogy nemet tudj mondani?

Beleegyezel hogy veled megcsalja a parjat. Akarmilyen is a kapcsolatuk senki nem erdemli ezt.

2015. dec. 30. 01:20
 15/39 Fish1 ***** válasza:
100%

Nem feltétlen gondolja komolyan.

Ha a kapcsolatából kifelé kacsintgat, akkor az azt jelenti, hogy az a kapcsolat valamiért már nem jó. Viszont gyáva, ha nem lép ki belőle és mellette másnak csapja a szelet.

Ha belemennél, akkor több lehetőség történhet:

- elkezd ígérgetni, hogy majd otthagyja a nőjét, de mégsem teszi meg --> téged csak szexre használ, meg arra, hogy visszaállítsa a sérült önbecsülését,

- otthagyja a nőjét és összejön veled --> ebben az esetben érzelmileg nem zárta le az előző kapcsolatát, ebből kifolyólag vergődni fog, hogy vajon jól tette-e, stb. Emellett te ezt érezni fogod rajta és zavarni fog, ez biztos.

- szerintem ebből csak rosszul jöhetsz ki, ha igent mondasz neki.

- emellett gondolj arra is, ha a mostani nőjével megteszi, akkor simán meg fogja tenni veled is, hogy mást keresgél.

Az ilyen embereket sose fogom megérteni...

2015. dec. 30. 01:28
 16/39 anonim ***** válasza:
#8: Úgy látszik akkor, gyakori a jelenség.
2015. dec. 30. 01:51
 17/39 anonim ***** válasza:
Komoly erv, hogy nagyon turelmes.( ironia) A ferfiak szeretnek hoditani. Izgalmasabb, ha szep lassan cserkeszi be a zsakmanyt, es az nem adja meg magat az elso alkalommal.No es persze addig is otthon van valaki, akibe uriteni lehet. Igy konnyu turelmesnek lenni.
2015. dec. 30. 06:01
 18/39 anonim ***** válasza:
75%
A véleményünket kérdezted kedves kérdező. Engem egy hónapja hagyott el a párom, nagyon gagyi szakítós szöveggel, plusz irtó bunkó módon emellett. Mint kiderült a végén megcsalt és a szakítás előtti nap már össze is jött hivatalosan is a lánnyal. Mégis nekem kellett könyörögnöm, hogy találkozzunk, hogy lezárhassuk vagy megbeszélhessük. A kapcsolatunk valóban válságban volt, most kezdtük az egyetemet, nagyon stresszes volt és keveset találkoztunk, ahhoz képest, ahogy előtte volt, de még meg lehetett volna oldani, ha lett volna rá igény. Egészen addig volt is próbálkozás az ő részéről is, ameddig be nem jött a harmadik a képbe (mint utólag kiderült). Szóval, ha engem kérdezel, szerintem gerinctelen féreg az ilyen ember, és én addig nem flörtölgetnék vele
2015. dec. 30. 09:00
 19/39 anonim ***** válasza:

Ameddig foglalt.

Bocsi ez lemaradt. :)

2015. dec. 30. 09:01
 20/39 anonim ***** válasza:
100%
Ismerkedhettek, de csak akkor feküdj össze vele, ha szakított. Addig bizonyíthatod, hogy összeilletek, utána ő jön azzal, hogy bizonyítja, komolyan gondolta Veled. Ha nem teszi meg, hagyd ott a francba, nem érdemel meg.
2015. dec. 30. 09:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!