Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a harmadik éjszakán nem kerül sor szexre, akkor egy férfi tényleg gondolhatja úgy, hogy a nő csak szórakozik vele és ezért szakít?
3.éjszakán? Miért voltál vele éjszaka?Mit csináltatok?
Aki csak randizgat,az nem lóg vele együtt éjszaka....Ha már 3 éjszakát egy ágyban töltötök akor elég wtf nem szexelni :D
3 éjszaka? Úgy érted 3 randi?? Hát ez nagyon kevés, ennyi idő alatt nem lehet megismerni egy embert. Normálisabbak meg azzal szexelnek akit azért már ismernek hogy egy héten után nem tolja el a bicajt.
Az a férfi aki nem érti ezt meg, az nem férfi, csak egy kangörcsös nagyra nőtt kamasz. Ha emiatt inkább otthagyja a nőt mert 3 randi után nem tudja megdönteni, akkor inkább menjen is, ő tesz szívességet a nőnek.
A randinak meg nem a szexről kéne szólnia. Beszélgetés, ismerkedés, netán valami szabadtéri program, ennek kéne lennie. Nem hülye a férfi, azért le lehet azt szűrni hogy melyik nő szórakozik és melyik gondolja komolyan.
Gondolhatja, hogyne, de a nő ebben az esetben csak jól járhat, ha szakít vele ;)
Én is jártam így anno, jót nevettem az idiótán, és kerestem normális férfit, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!