Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Miként lehetne a helyzetet újra normálissá tenni?
Óriási szemétládának érzem magam... Barátom van, aki a világ legkedvesebb, legaranyosabb, legudvariasabb férfija. A legeslegjobbat érdemelné... erre én folyamatosan egy másik férfira gondolok. Egyszerűen képtelen vagyok leállítani a gondolataimat. Ez a férfi próbálkozott nálam a jelenlegi barátom előtt, de semmi sem volt köztünk, most pedig újra felbukkant (kb. egy hónapja). Idiótának tartom őt is meg magam is, hogy nem tudom hidegvérrel kezelni a dolgot, de attól is félek, hogy erre az egész hülyeségre (ami főként az én gerinctelenségemből fakad) rámegy a kapcsolatom. Mit gondoltok? Annyira tanácstalan vagyok...
22/L
Emiatt nem kell marcangolnod magad. Ez természetes dolog, főleg hosszabb idő után, ha monotonná válik a kapcsolat.
A pasik is szoktak fantáziálni, lehet, h pont a te párod is szokott. Ettől csak jobb lesz köztetek minden. Csak tudni kell, hol a határ. Flörtölés is még belefér.
Malek Andi is szokott a férje mellett flörtölni, azt hiszem a Frizbibe beszélgetett erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!