Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezeljem ezt a helyzetet, állapotot?
Figyelt kérdés
4 éve vagyunk együtt a párommal,3 éve együtt is élünk.Az anyósom és a sógornőm nem akarnak elfogadni.Az a mániájuk,hogy én tiltom a páromat tőlük,meg én hordom a nadrágot,stb.Sógornőm minden alkalmat megragad,hogy támadjon.Egyáltalán nem vagyok sem mumus,sem nadrághordós típus,és az igazság az,hogy a párom nem akarja látogatni a családját,még ha én próbálom küldeni akkor sem.Elegem van már,hogy nem csinálok semmi rosszat,sőt,próbáltam velük jóba lenni,de nem ment...belefáradtam.Párom azt mondja,hogy "szarjam le őket",de ez nem ilyen egyszerű.
24/N
2012. dec. 26. 19:59
1/1 anonim válasza:
Hát akkor első lépésként mondd meg a párodnak, hogy te kerülsz kereszttűzbe, és próbáljon beszélni a családtagjaival. Igazából szerintem ez a "nem beszélünk egymással" hozzáállás csak tovább mérgesíti a helyzetet, a párodnak oda kellene állnia a többiek elé, és megmondani, hogy mi a helyzet. Előbb-utóbb el fognak durvulni a konfliktusok, mindenki a másikat fogja hibáztatni, és mindenkin csattan majd az ostor. Beindul egy láncreakció, kölcsönös lesz majd az adok-kapok, nőni fog a feszültség, gyakorlatilag értelmetlenül, te meg felőrlődsz. Úgyhogy inkább próbáljátok meg elejét venni a rossznak, és megbeszélni a dolgokat, amíg lehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!