Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elemeznétek nekem ezt a helyzetet? Jól tenném, ha utánamennék?

Figyelt kérdés

Szóval: van egy lány, akit még ősszel ismertem meg. Rövid idő alatt teljesen elvarázsolt. Rengeteg mindenben hasonlítottunk és minden szempontból bejött nekem, megfelelt az elvárásaimnak. Úgy láttam, ő is kedvel. Ugyanoda mentünk egyetemre, és megfogadtuk, hogy találkozni fogunk.

Találkoztunk is, többször is. És minél jobban megismertem, annál inkább az volt az érzésem, hogy ő nekem az igazi. 20 éves vagyok, egy barátnőm volt eddig, az is komolytalan volt. Gyakorlatilag csak kudarcaim voltak a lányoknál. Nem vagyok az alkalmi kapcsolatok híve, én komoly kapcsolatot szeretnék és nagyon tudok szeretni. A lánnyal ugyanazok voltak a kedvenc témáink, rengeteg hihetetlen hasonlóságot találtunk. Úgy éreztem, a sors végre ad valamit, a sok várakozásért cserébe. Úgy éreztem, most végre beteljesül az, amit annyian mondogattak nekem mindig, hogy maradjak csak ilyen érzékeny és normális, egyszer fogok találni egy ilyen lányt és minden várakozásom kifizetődik. Azt hittem, végre eljött a boldogság ideje (évek óta depressziós vagyok).

Úgy éreztem, mindent jól csináltam a lánynál. Az egyik találkozó alkalmával felfedtem neki az érzéseimet. Innentől kezdve katasztrófa volt. Egy hétre rá megkaptam a "legyünk csak barátok!"-at, azóta pedig nem is beszél velem. Ha ráírok, vissza se ír. Meghalt számomra.

Tudom, mit gondoltok, hogy szerencsétlen romantikus hülye belefutott egy komolytalan ribancba, akit idealizált, de nem. Ez a lány tényleg nagyon aranyos, semmi ribancos nincs benne. Voltak furcsaságai, de azokat is szerettem. De valahogy soha nem láttam rajta érzelmeket. Nem lehet vele mélyen beszélgetni, olyan, mintha menekülne a mély gondolatok elől. Túlságosan flegmatikus. Napokig nem tértem magamhoz, miután lerázott.

Azon gondolkodtam, hogy elmennék hozzá, hogy beszéljek vele. Hogy jelezzem, hogy nem értem, mi a baja, de ettől még ugyanúgy fontos nekem és tartani akarom vele a kapcsolatot.

Szerintetek ez a fel-nem-adás meghatná, vagy elrettentené?

2012. nov. 23. 12:49
 1/8 A kérdező kommentje:

Egyébként nem tudom nektek szavakba önteni, mennyire k*rvára idegesít ez a következetlenség a lányok részéről. Ha megkérdezzük őket, bármelyik azt mondja, hogy ő romantikus, érzelmes fiút akar, aki megbízható és akivel lehet beszélgetni, de ha a valóságban ilyennel találkoznak, akkor világgá futnak a "szerencsétlen lúzer" elől. Egyenesen az tápos gyúrósf*szokhoz, akiktől érzelmileg semmit nem kapnak, de "olyan macsósak". Gyűlölöm a szerelmet. Semmi mást nem adott eddig az életemhez, csak szenvedést. Ide is lefogadom, hogy most fog 10 csaj írni, hogy "bárcsak lenne egy ilyen fiúm", amit már annyiszor ÍRTAK nekem, de a VALÓSÁGBAN k*rvára nem ezt akarják. Ahogy az is mese habbal, hogy "rá se ránts, majd úgyis megtalálod az igazit". Nem, nem találom meg. Évek óta keresem és nem találok senkit. Lassan eljutok oda, hogy egyetlen célom mások boldogságának meghiúsítása legyen. Hogy visszaadjam az életnek mindazt a kib*szást, amit adott.

OFF vége

2012. nov. 23. 12:56
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát izé :D Én nem vagyok a Te embered, mert én például szintén menekülök az ilyen érzelmi viharok elől. Pedig aranyos vagyok, kedves, nem ribancos stb de utálom a romantikát. :D Nem minden nő szereti, lehet, hogy a Te kiszemelted sem. Plusz lehet, hogy ő másba szerelmes, vagy nem tetszel neki. Írhatnám, hogy elriasztottad a vallomásoddal, de ha látna Benned lehetőséget, akkor nem menekült volna el. Persze azt nem tudom, mennyire rohantad le, mert azért el lehet cseszni a dolgot. Ha pl odamentél egy ölnyi rózsával és előadtad, hogy csak rá vártál egész életedben és elhozta a boldogságot, stb akkor az lehetett sok, ijesztő is.

Tudod veletek fiúkkal meg az a baj, hogy csak a 2 végletet ismeritek, vagy le se tojjátok az embert, vagy előadjátok Rómeót úgy, hogy alig ismeritek a másikat. :)

Ja, remélem nem említetted neki, hogy ő hozta el Neked a boldogságot mert évek óta depressziós vagy...mert ezt a terhet senki nem szívesen veszi magára, csak szólok. 30/N

2012. nov. 23. 13:04
 3/8 omba ***** válasza:
100%

"Azon gondolkodtam, hogy elmennék hozzá, hogy beszéljek vele. " - rossz ötlet.

Nem az a baja, hogy nem ért valamit, hanem, hogy nem kellesz neki.

2012. nov. 23. 14:49
 4/8 anonim ***** válasza:

feltöltöttem neked két cikket. nagyon fontos lenne, hogy figyelmesen elolvasd, mert egészen pontos és kielégítő választ fogsz kapni belőlük a kérdéseidre. elmagyarázza a cikkíró, mi a vonzó a rosszfiúkban és hogy a kedves fiú, mint te, miért kerül ilyen gyalázatos helyzetbe.

[link]

hozzátenném még, hogy ezt a dolgot, hogy

-sikertelen a nők körében

-eleged van a világból, depressziós vagy, ergo _boldogtalan_ vagy

-kétségbeesett vagy

SOHA DE SOHA ne említs meg ilyeneket egy nő előtt. a nők egy olyan férfit keresnek akinek az élete boldog. csak egy boldog élet részévé akarnak válni, boldog életbe akarnak bekapcsolódni. nagyon vonzóak azok a férfiak akik nő nélkül is boldogak. akinek az élete nem teljes nő nélkül az boldogtalan, szóval taszító. mivel a nőknek nagyon fontos szempont a SIKER!!

kegyetlenül hangzik mert az is. de Darwin azt mondta, hogy az az egyed fog túlélni amelyik a leginkább alkalmazkodóképes. alkalmazkodj te is és legyél a legnagyobb nőcsábász.

ha bosszút akarsz állni a világon "élj jól. ez a legjobb bosszú". ne akarj fájdalmat okozni mert hidd el nem leszel tőle boldogabb, hanem egyre jobban elkap a hév és szó szerint torzulni fog az agyműködése annak aki nem szab gátat a kegyetlen gondolatainak. csináld azt amit Mike Pilinski: szociopatából nőcsábásszá vált és a régi, 20 évesen szűz srác megváltozott és azóta nők tömegét fektette meg. nem okozott fájdalmat, hanem bizonyított. magának és a világnak. megjegyzem ő is egy hajszálnyira volt attól, hogy tömeggyilkos legyen belőle. leír mindent a könyvében (Without Embarrassment)

2012. nov. 28. 00:26
 5/8 anonim ***** válasza:

Jééé, mintha ezt a skizofrén énem írta volna.:D Te most sz.opatsz engem? Én is 20 vagyok, volt barátnőm de nem illettünk össze, megtaláltam az ideálomat aki mintha egy női klónom lenne és hasonlóan kosarat kaptam mint te, csak én már régebb óta.

Imádok mindfuck-okat olvasni gyk-n.

Fogalmam sincs mi legyen, én már hónapok óta ezzel küszködök, hogy elfelejtsem, de amint meglátom, máris visszaesek. Mi már nem is beszélünk egymással.

Nem tudok tanácsot adni. Hátha kiderül, hogy létezik nála jobb is, akiben nincs benne az a hiba, hogy elutasít vagy flegma és megment téged. De az túl ámerikai.

Egy fontos dolog: tereld el a figyelmed. Nézz filmeket, wow-oz, sportolj vagy igyál a barátaiddal a nap 24 órában, de ne adj egy másodpercnyi időt sem arra, hogy gyászolsz. Ha sikerült túlépned, ÍGÉRD MEG, hogy elmondod nekem hogy sikerült. Jó szerencsét.

2012. nov. 28. 00:46
 6/8 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, tetszik a #4-es kolléga válasza, most én is szociopatának érzem magam, ennek a könyvnek utánanézek.
2012. nov. 28. 00:48
 7/8 anonim ***** válasza:
Én ha fiú lennék nem adnám fel.. Igenis nézzen a szemedbe és mondja el mit érez, mit gondol. Beszélgetnetek kellene. Az igazság fájhat is, de még mindig jobb, mint a bizonytalan várakozás és találgatás, h mit rontottál el, mert lehet, hogy semmit, csak mégsem illettek össze, vagy egyszerűen csak rosszul időzítettél.
2012. nov. 28. 10:57
 8/8 anonim ***** válasza:

[link]

én itt találtam meg a könyvet de újabban ez az oldal nem működik rendesen. sikerült kibányásznom a html ből itt a link: [link] [link]

ezen az oldalon rengeteg jó könyv van még, lehet hogy van jobb, mint ez, de nem sokat ismerek közülük. érdemes ezeket olvasgatni mert tanulságosak

2012. nov. 28. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!