Elemeznétek a 21. napi vérvételemet?
Figyelt kérdés
Ösztradiol:391pmol/L
Luteinizáló hormon:8,77U/L
Follik.sim.hormon:5,77U/L
Progresteron:38,00nmol/L
Prolactin:264,3mU/L
Total tesztoszteron:2,94nmol/L
2012. júl. 17. 07:56
1/7 anonim válasza:
A tesztoszteronon kívül minden határértéken belül van. De az a tesztoszteron nagyon magas.
2/7 anonim válasza:
a lenyeg, hogy eszerint volt pé-d mert szep magas a progi. igen a tesztoszeron eleg magas, 2,6 ig lenne normalis, de mar ez is szelsoseg, mert nekem a 2,1 re azt mondta az endodoki, hogy egy erett nonek 1,5 korul szeretik. mondjuk en pco-s vagyok, szedek ra gyogyszert mult het ota, azt mondta az majd azt is rendezi. de nem tudom hogy csak erre kulon adnak e valamit. lehet hogy erdemes lenne alaposabban kivizsgaltatni magadat.
3/7 A kérdező kommentje:
Én ezt nem értem akkor miért írják mellé hogy 0,45-3,75-ig jó.Ma hívom a dokimat h kész az eredmény.Erre tudnátok választ adni, mert nem értem h ha magas miért írják azt hogy 3,75-ig jó.Köszi az eddigi válaszokat:-)
2012. júl. 17. 09:09
4/7 anonim válasza:
az en papirom szerint 2,6 a felso hatar, de mondom, nekem mar a 2,1 re is azt mondta hogy sok. nyilvan a babasodashoz sok, hiaba van hatarerteken belul.
5/7 A kérdező kommentje:
Gyógyszeresen lehet kezelni?Te milyen gyógyszert kaptál?
2012. júl. 17. 09:48
6/7 anonim válasza:
en pco-ra + IR-re szedek merckformin 500-at. a dokino azt mondta ez lentebb viszi a tesztoszteront is, de ez ugye fokepp cukorra van. ezert mondom hogy ki kene neked is vizsgaltatnod magad, hogy nem valami mas problema all e a hatterben, mert nem tudom, csak erre kulon milyen gyogyszert adnak. szerintem keress fel majd egy endokrinologust.
7/7 A kérdező kommentje:
Csináltattam 3.napit is meg most 21. napit.A 3.napin teljesen jó volt.Azt mondta a dokim ha meg van mind a 2 eredmény akkor menjek vissza.Pajzsmirígyem az nem lett jó.Úgyhogy majd megkérem h ajánljon egy hormonos dokit.
Köszönöm a segítségedet!
2012. júl. 17. 10:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!