Elemeznétek a két görbémet?
Figyelt kérdés
Már nagyon rég nem jártam itt mert már régen nem foglalkozom a témával, nem görcsölök rá és nem figyelem úgy magamat, nem számolgatok, csak mérem a hőmet, de most gondoltam felteszek egy kérdést, hogy tudjam hányadán állok...baba már 2 éve nem sikerül...
Elemeznétek a múlt havi és mostani görbémet, hogy mit olvastok le róla? Előre is köszönöm!
Múlt havi:
Mostani:
Nem tudom azt sem, hogy most a ciklus.hu jól húzta-e be az ovumat, vagy sem, fogalmam sincs, ezért gondoltam majd ti hátha tudtok segíteni.
2011. nov. 11. 11:13
1/4 A kérdező kommentje:
Mai nap néha szurkálós érzésem van a petefészkem környékén.
2011. nov. 11. 11:14
2/4 anonim válasza:
az első görbéden be van jelölve, hogy elég sokáig pecsételő vérzésed volt, mire végre megjött, azt olvastam erről, hogy ez a jele a sárgatest elégtelenségnek is, azaz a progeszteron hiánynak. Ha most érzel szúrkálást, az lehet begyazódásos fájdalom, de egyáltalán nem biztos. Jó lenne ha a következő napokban emelkedne még a hőd.
3/4 anonim válasza:
13-14.napon lehetett a peteérésed az aktuális görbéden. szerintem rosszul húzta be a rendszer.
de akkor pont együtt voltatok, szóval van esély!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2011. nov. 11. 17:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!