Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Elemeznétek az 5. napi vérered...

Elemeznétek az 5. napi véreredményemet?

Figyelt kérdés

TSH: 2,390mU/L

Szabad T4: 14,80pmol/L

Szabad T3: 5,4pmol/L

Ösztradiol: 187pmol/L

Luteinizáló hormon: 4,68U/L

Fillik.Sim.hormon: 4,97U/L

Progresteron: 0,50nmol/L

Prolactin: 166,0mU/L

Total tesztoszteron: 1,02nmol/L

Köszönöm előre is!

2012. nov. 19. 09:14
 1/5 anonim ***** válasza:
mit elemezzünk?? Rajta vannak az eredményen a tartományok, ami kivül esik arra keress rá a neten, hogy mit jelent ha kevesebb vagy több.
2012. nov. 19. 09:42
 2/5 anonim ***** válasza:

AZ ösztradiolod azt hiszem rohadtul magas.

Estradiol (E2) 3. nap 25-75 pg/ml Az alsó értékek jobb stimulálhatóságot jeleznek. Abnormálisan magas szintek a 3. napon funkcionális cystára, vagy kimerülő petefészekre utalnak.

2012. nov. 19. 10:03
 3/5 A kérdező kommentje:

Kedves első!Köszönöm a segítségedet, de erre magam is rájöttem!:-)Csak mások véleményére is kíváncsi vagyok.

Kedves második.

Most hogy nézem.Az ösztradiolom pont jó, mert a határok 77-231, úgy hogy egy pont jó közepes határon van, szerencsére!:-)

Azért kavarhatott össze mert más a mértékegysége.

Azért köszönöm szépen h válaszoltál, szép napot!

2012. nov. 19. 10:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen :) pocsi tényleg elnéztem.
2012. nov. 19. 12:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Az estradiolod valóban magas kicsit. Hiába van tartományon belól. a ciklus első napjaiban az alsó hatáértéknél kell lennie.
2012. nov. 19. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!