Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én látom ilyen szélsőségesen a helyzetet? (többi lent)
Figyelt kérdés
Nem akarok általánosítani , de a srácok (17-22év) többségének tényleg a r*banc csajok kellenek. Ha választani kell egy csinos,szép,intelligens kedves,vékony,visszahúzódó vs mellét mutogató,műhajas, 10kg-smink,nyomulós ,buta káromkodó r*banc között ,akkor tapasztalataim szerint az utóbbit választják.Mégis ezen az oldalon annyi olyan kérdést olvasok : hol vannak a normális lányok? Most akkor mi van?! Hahóóóó, csak körbe kéne nézni.Aki meg azt mondja , hogy normális lányt keres az csak azért mondja mert szűz vagy , mert nincs önbizalma egy ......-hoz. Vagy csak én gondolom így?Nem értem a fiúkat!Miért baj ha valaki visszahúzódó? Miért jobbak azok a lányok?2012. dec. 2. 21:56
2/9 anonim válasza:
szerintem a pasinak előbb ki kell tapasztalniuk ezeket a lányokat és ki kell rajtuk élniük magukat, hogy majd egyszer mikor érettek lesznek a feladatra, rájöjjenek, hogy nem minden a külső és ez a felvágós pic.salány mutogatás, hanem nagyobb értéke van sokkal egy kedvesebb okosabb, bár nem hatalmas mellű 6 kiló sminkkel rendelkező kis ostoba qrvának
én legalábbis ezt tapasztalom
3/9 anonim válasza:
Szerintem meg az a gond,hogy a normális lányoknak alias nektek nem kellenek a normális fiúk, akik műveltebbek, kicsit visszahúzódóak, hanem a kigyúrt, bunkó, s*ggfejek kellenek. (17- 22 éves kor között, majd később a lányoknak is kelleni fognak az ilyen fiúk és az ilyen fiúknak az olyan lányok, én legalábbis optimistaként így gondolom)
4/9 anonim válasza:
a ribancok csak szexre kellenek, de ha valakit haza akarsz vinni és a nagymamának bemutatni, az csak normális lány lehet
5/9 ktk312 válasza:
Nekem a kedvencem az ilyen visszahúzódó típus főleg ha csinos is. Viszont velük sokat kell szenvedni míg a p*csát könnyen megkapod. Adjátok könnyebben magatokat aztán mindenki boldog, majd akad olyan is aki tud szeretni...
6/9 Tomi8 válasza:
Én sosem vágytam ilyen ribanc csajokra ezért nem ismerkedek discoban, pedig bármikor hazahozhatnék akárkit. Elég helyes pasinak tartanak de én a tartalmas Nőket szeretem akivel el lehet beszélgetni bármiről. Nem tűsarkúban jön kirándulni és mindig van hozzám egy jó szava.
7/9 A kérdező kommentje:
Jó olvasni a biztatóbb válaszokat. Személy szerint én már szeretnék szerelmes lenni és,hogy viszont szeressenek.De a fiúk többsége csak egy éjszakás dolgot akar...olyan érzelem mentesek ,mintha nekik nem lenne szükségük arra , hogy szeressék őket.Kellenek a normális srácok a normális lányoknak!
2012. dec. 2. 22:22
8/9 ktk312 válasza:
Például én is rosszul vagyok az ilyen iq fighter egyedektől, de ez fiú/lányban is gusztustalan. Utálom, azért legyen alap szint, ne nyálazzon a padlóra...
9/9 anonim válasza:
1000bol 1000szer az elso tipust valasztanam ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!