Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy tudnám elfogadni ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám elfogadni ezt a helyzetet?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok, van egy 2 éves kisfiam.10 hónapig voltam egyedül. Most van egy párom lassan egy hete. Àllítása szerint halálosan belém szeretett, és a kisfiamat is már most sajátjaként szereti. Kijelentett, hogy szeretné ha elfogadnám hogy neki több lány haverja van mint fiú. Azt is elmondta, hogy van néhány lány akivel levelezget meg néha néha találkozik, dehogy engem mindenkinél jobban szeret,nem érzett még így senki iránt sem. Nem hiszem, hogy ennyi lány haver mellett hűséges tudna maradni egy gyerekes anyukához. Mit tegyek?
2013. jan. 4. 22:55
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem az eredeti feltevésed hülyeség. Én inkább azt nem hinném, hogy egy hét után ilyeneket kellene mondani egy nőnek, hogy halálosan belé szeretett.. ez ami kicsit komolytalan.
2013. jan. 4. 22:57
 2/8 anonim ***** válasza:
de mit akar azoktól a lányoktól? mire kellenek neki?
2013. jan. 4. 22:58
 3/8 Hanariko ***** válasza:
57%
próbáljátok meg, miért ne mondhatna igazat? sztm simán működhet.
2013. jan. 4. 23:01
 4/8 A kérdező kommentje:
Àllítása szerint azzal a néhány lánnyal havi egyszer találkozik. Csak beszélgetnek.Szerintem nincs is nagyon fiú haverja, jobban megérteti magát a nőkkel.Azt mondta, hogy ha megakarna csalni akkor nem mondaná el, hogy vannak neki lány haverjai. Meg azt momdja, hogy mondta a lányoknak, hogy velem milyen boldog!
2013. jan. 4. 23:04
 5/8 anonim ***** válasza:
Túlkombinálod az egészet...inkább legyél boldog. Egyébként honnan tudjuk? Simán lehetnek a lányok csak barátok. Van ilyen. De ha ennyire nem bízol benne....
2013. jan. 4. 23:08
 6/8 anonim ***** válasza:
szerintem megbízhatsz benne, az én páromnak is több lány barátja van, mint fiú. (ő a fiú, én a lány) én megbízom benne, együtt is szoktunk találkozni. a legtöbb lány barátjának van párja, szóval...
2013. jan. 4. 23:09
 7/8 A kérdező kommentje:
Ezeknek a lányoknak egyiknek sincsen párja.
2013. jan. 4. 23:10
 8/8 omba ***** válasza:

Egy hete halálosan szerelmes beléd... jó, hát van ilyen csodálatos dolog.

De, hogy a kisfiadat úgy szereti, mint a sajátját? -

akkor nemigen marad ideje a haverokra, akár fiúk, akár lányok.

Éjjel ő teszi tisztába?

Fürdeti?

Mit tegyél? Ne legyél naiv!

Ne legyél kishitű, 22 éves nő miért ne találna bárkit is.

De ha jó így neked...

2013. jan. 4. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!