Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább? ki mit csinálna? A barátnöm 36L én 21F éves vagyok édesanyámék nem tudják elfogadni a helyzetet.
Ma vége lett
a kapcsolatunknak sajnos emiatt, edesapám még el is fogadná de edesanyámnak olyan véleménye van erröl a hölgyröl h leesett az állam.
pedig sose beszéltek, nem is engedi h kapcsolatba lépjenek. edesapámnak a kapcsolat elején más volt a véleménye de ez idöközbe megváltozott, nyilván edesanyám teletukmálta a fejét.
7 honapig voltunk együtt. de én nem fogom elfelejteni a hölgyet és érzem még h lessz folytatás, nem lehet igy elfelejteni v kit mikor szerettük egymást és kivállo volt minden.
ezt az ügyet rendbe kéne rakni és tudnék tovább lépni.
ő egy érett nő, nem gyerekek kellenek neki. Amit te teszel, az gyerekes. Felnőtt férfi vagy, ha sereted, állj ki a kapcsolatért.
"Anyuci így..anyuci úgy"......jesszusom!
Légy már férfi vagy ne sírj itt, hogy boldogtalan vagy. Annyira szereted, mégis cserben hagytad, csak mert anyukád ellenzi!
24/N
azt tudni kell h ha valami nem ugy van ahogy ök akarják (edesanyámék) akkormár káosz van. ezen változtatnom kell h ne ráncigáljanak az orromnál fogva.
egy kis városba lakunk és állitolag mindenki a mi kapcsolatunkrol beszél. anyamat ez is zavarja elég humoros
Csak egy kérdés...a 36 éves hölgynek van kiskorú gyermeke? A későbbiekre nézve ez fontos tényező lehet a kapcsolatra nézve és megfontolásra adhat okot.
Ha mind2en totál függetlenek vagytok, akkor növessz tököt és a szüleid véleményét meg a városét is sz@rd le, nem nekik kell a hölggyel élni, hanem neked.
Sok boldogságot, ámen!
Megint anyáddal jösz, hagyd ezt a csajt, kicsi vagy még, hogy szembeszálj a szüleiddel, nem vagy te olyan tökös gyerek, csak szeretnél az lenni.
A gyerek az gáz, hosszú távon komoly gond, ne tervezz hosszú távra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!