Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
APáro elhagyott engem, és a 3 és fél éves fiunkat egy
fiatalabbért. Hogy lehet ezt elfogadni?
Figyelt kérdés
Ő 34F én 39N.Egy régi kapcsolatból mindkettőnknek van már gyermeke,9 és 12 évesek,a közös gyermek 3 és fél éves. 3 hete lépett le egy 26 éves nővel,hogy ő szerelmes. Mivel már rég sejtettem hogy van valakije,megkönnyebültem hogy kiderült,de fáj hogy nincs,nem tudom hogy lehet ebből felállni.Még egy érdekesség:aznap reggel szeretkeztünk,fülembe súgta hogy szeret,elvitte a fiunkat oviba,hazajött,majd közölte,hogy már nem szeret,másba szerelmes,elhagy,megpróbálja vele.
hát ha ilyen könnyen megfertőzte az agyát valami utolsó luvnya, talán jobb is, hogy kiderült.... Minden esetre nehéz lesz, de erősebbnek kell lenned a gyerekek miatt!
2012. máj. 6. 19:12
2/16 anonim válasza:
minden pasi egy szemét. mit vársz?
jobb is hogy lelépett.
2012. máj. 6. 19:13
3/16 anonim válasza:
Ezzel vitatkoznék, mint pasi. Én sem értem az ilyen embereket....
4/16 anonim válasza:
A faterom is ezt csinálta, ha ez vigasztal, ő jól megszívta, mert a fiatal nő úgy használta ki, mint annak rendje és módja. Nagyon okos, agyafúrt, számító, szép nő volt - legveszélyesebb kategória. :). Anya viszont boldog mással, már tíz éve. :)
5/16 A kérdező kommentje:
Ez is az a fajta.Teljesen elvette az eszét.De a fiunkkal kapcsolatban korlátlan láthatást adtam,minden este elviheti,ovi után is nála lehet,hétvégeken is.Fogja ezt türni az új bige?
2012. máj. 6. 19:17
6/16 anonim válasza:
Hát bosszút állni pl felesleges.De nagyon remélem, hogy a közös gyereketeket nem fogja elhanyagolni!
2012. máj. 6. 19:18
7/16 A kérdező kommentje:
Ez nem bosszú,a fiam nagyon apás,nem tehetem tönkre a kis lelkét,hogy csak kéthetente engedem a drága jó édesapjához.
2012. máj. 6. 19:19
8/16 omba válasza:
Távolról nézve, én is hasonló módon léptem le az asszonytól.
Jól teszed, hogy nem korlátozod a gyerek, meg az apja közti kapcsolatot, mást nemigen tehetsz.
Hogy az új nő ezt hogyan viseli, hát az ne legyen a te gondod, amíg a kis-srácnak nem ártalmas, kellemetlen, vagy frusztráló a helyzet.
Nem hiszem, hogy minden pasi eleve szemét, sok oka lehet egy ilyen döntésnek, a fiatalabb nő, mint egyedüli magyarázat pl. nálunk sem állt volna meg - de ez a reggel/esti fordulat azért elég tapló dolog volt.
2012. máj. 8. 09:02
9/16 A kérdező kommentje:
Hát az nem reggel esti volt 8 körül még ölelgetett,meg csókolgatott,meg szex,meg szeretlek,aztán kb 2 óra múlva FELHÍVOTT hogy már nem szeret,másba szerelmes,stb.És csak utánna jött haza,hogy összepakoljon.6 év után,annyit nem érdemeltem,hogy személyesen mondja el.
2012. máj. 8. 09:09
10/16 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok, hogy meddig fog neki tartani ez az állítólagos szerelem. Majd neki is csinál 1-2 gyereket, aztán majd ott hagyja, amit mondjuk ez a nő meg is fog érdemelni. Aztán majd a párod is jól pofára esik egyszer.
Ne szomorkodj egy ilyen ember miatt, nem érdemli meg. A fiaid is egyből megérzik, ha szomorú vagy, és akkor ők is azok lesznek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!