Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
APáro elhagyott engem, és a 3 és fél éves fiunkat egy fiatalabbért. Hogy lehet ezt elfogadni?
Figyelt kérdés
Ő 34F én 39N.Egy régi kapcsolatból mindkettőnknek van már gyermeke,9 és 12 évesek,a közös gyermek 3 és fél éves. 3 hete lépett le egy 26 éves nővel,hogy ő szerelmes. Mivel már rég sejtettem hogy van valakije,megkönnyebültem hogy kiderült,de fáj hogy nincs,nem tudom hogy lehet ebből felállni.Még egy érdekesség:aznap reggel szeretkeztünk,fülembe súgta hogy szeret,elvitte a fiunkat oviba,hazajött,majd közölte,hogy már nem szeret,másba szerelmes,elhagy,megpróbálja vele.2012. máj. 6. 19:09
11/16 anonim válasza:
Ilyen az élet...én a gyerekeket sajnálom a legjobban...mármint a sajátokat. Nem elég nekik az, hogy születik egy közös gyerek (és hiába próbálják meg az embeerek ugyanúgy szeretni a másik kettőt, nem lesz jó soha), és akkor még tovább variálnak? Emberi felelőtlenség.
12/16 anonim válasza:
Ja és igen, ebből következve meg elég gáz, hogy mindenki csak magára gondol. Mi az hogy megpróbálja mással? Ha már van gyereke, kutya kötelessége mellette kitartani.
13/16 A kérdező kommentje:
Köszi Dóri.A történetet itt végigolvashatod,409-es kérdés az enyém.Talán lesz olyan ,aki okul belőle. [link]
2012. máj. 8. 09:23
14/16 A kérdező kommentje:
És kösz mindenkinek a biztatást!
2012. máj. 8. 09:27
15/16 omba válasza:
Hú, elolvastam a hivatkozást, ez nagggggyon gáz.
A sok rossz emlékem ellenére, amikor az babát vártuk, én tisztára beleszerelmesedtem az asszonyba, akkor értettem meg a "gyermek-ÁLDÁS" kifejezés értelmét.
Az a volt nő akkor nem a nagyobbik gyereke anyja, és nem a mostani?
De mindegy is, leragadt valahol a nagycsoportos érzelmi szinten.
A szakértővel egyetértek, hogy csak egy hibád volt: sokáig ámítottad magad, többé ne tedd.
Szerintem ez a tiszta helyzet, minden hátránya ellenére jobb lesz, mint a korábbi zavaros.
16/16 A kérdező kommentje:
Nem,az egy másik anya.Szóval immár 2 nőtöl van 2 gyereke.És most azt hiszi megtalálta az igazit!
2012. máj. 8. 10:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!