Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem nyerőek a komolyabb lányok? Miért nem értik meg ha nincs mindig kedve viccelődni az embernek? Miért nem próbálják elfogadni ha komolyabb?
Meg mondanában lelkileg kicsit megterhelő napjaim vannak, nem úgy kell elképzelni, hogy azokról beszélek, hanem jól esik kicsit megpihenni. Ismerkedni szerintem úgy lehet a legjobban ha komolyabb dolgokról beszélgetünk. Nem azt mondom, hogy nem lehet viccelődni, de feleslegesnek és éretlennek tartom a (számomra) túl sok ökörködést és kedvem sincs hozzá. Azt hittem a minőségi beszélgetést az mindenkinek a lelki dolgok jelentik, nem az ilyen 15 éves korra jellemző állandó hülyéskedés... Velem is előfordult, hogy egyik ismerősömmel folytak a könnyeim a röhögéstől, de nem lehet állandóan ezt csinálni.
Korombeliek közt nincs is olyan akivel lehetne éretten beszélgetni anélkül, hogy megterhelőnek érezné és még el is tudnánk fogadni egymást?
21/N
Nekem nem lenne bajom a komolyabb lányokkal és én is kb. ugyanúgy viselkedek mint te, mondjuk poénokat nem is nagyon ismerek, meg nem vagyok az a tipikus társasági ember. Nem nagyon szoktam viccelődni. És órahosszákat el tudtam beszélgetni egy lánnyal ilyen lelki dolgokról és jó volt. Szóval nem vagy egyedül. Nyugodtan írhatsz PM-et, ha valamit meg akarsz beszélni névtelenül, mondjuk egy kicsit idős vagy hozzám képest :)
19/F
Én is hasonló vagyok..voltam pár évvel ezelőtt is
Nagyon jó l megfogalmaztad, a legutolsó mondatot...
én is igy érzek sokszor ismerkedés terén emiatt nincsen barátom,nem érzem az egyensúlyt..
De ez nem is kortól függ azthiszem, mert nekem idősebb(harmincas) barátom volt, mégis érzelmek terén nagyon elmaradt a fejlődésben:)Vagyis nem értette a kommunikációmat, vagy nem is érdekelte, sok ilyen van
24 l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!