Hogy lehet elfogadni az éltet helyzetet, hogy nincs saját családom, párom, miközben körülöttem mindenkinek jobb az élete?
Az, hogy szüleid vannak-e (netán meghaltak), arról nem tehetsz. Párt meg keresni kell. Járj emberek közé - a nyár ragyogó lehetőség, van strand, fesztiválok, rengeteg kültéri program.
De ott vannak az internetes ismerkedős oldalak is - a férjem onnan van.
http://www.youtube.com/watch?v=1lCMIf-jFKQ&feature=related
"...Tegyél magadért, mástól ne várj csodát..."
érezd jól magad a bőrödben, ne gubózz be. járj társaságba, szervezz programokat. a többi jön majd magától. hidd el, tapasztalatból mondom.
szerintem nem kell "keresni". elég ott lenni :)
Válassza egy célt, ami kárpótol.
Tehát ott a híres magyar hajós, aki körbe csónakázta a Földet, arra jött haza, h a barátnője más pasi f.aszat szopja.
Egyértelmű, h az ilyen nagy dolgokhoz szinglinek kell lenni.
köszönöm a válaszokat.
Nőként együl hogy menjek bárhova? kinéznek sajnos ez tapasztalat :( A barátnőim egy része már szült egy része külföldön él és jópár megszakadt. Sok visszautasítás ért már az életben ,pedig közvetlen ember vagyok.
Nyilván az első lépés lenne egykét baráttal kimozdulni ..de kilátásom sincs igy rá h aztán kapcsolatot találjak ami megfelelő ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!