Hogy lehet elfogadni az éltet helyzetet, hogy nincs saját családom, párom, miközben körülöttem mindenkinek jobb az élete?
Figyelt kérdés
Nem vagyok irigy ,és örülök h ők boldogok .csak azért fáj ..-hogy nekem nem megy ..és nem vagyok már 18..2012. jún. 18. 19:32
11/15 A kérdező kommentje:
28
2012. jún. 18. 19:56
12/15 anonim válasza:
Volt már párkapcsolatod?
Ha igen, miért szakadt meg?
(Ha nem akarsz nem kell válaszolni csak szeretnék segíteni.) :)
13/15 A kérdező kommentje:
akibe szerelmes nem voltam, vele 5 évet voltam együtt. tudta hogy érzek,de jól megvoltunk,szerettem és szeretem emberileg. De simán megcsalnám ha jönne a szenvedély,és az Érzés ezért nem vagyunk együtt.. (najó nem csalnám meg, nem tettem korábban se ,csak önemésztettem és kínlódtam h mit tegyek, mert ő tényleg szeretett úgy ahogy vagyok.És én ezt tiszteltem. )a másik kapcsolton rövid ideig tartott ,ott én voltam szerelmes viszont a másik fél belém nem .bizalom se volt.
2012. jún. 18. 20:07
14/15 A kérdező kommentje:
és volt sok futókaland. így hozta az élet. de az lelkileg..kiéget.most egy ideje már nincs senkim..sehogy.
2012. jún. 18. 20:09
15/15 anonim válasza:
sajnos barátok nélkül tényleg nehezebb társaságba járni. akkor próbálj meg valami hobbit találni magadnak. le is foglalod magad és találkozhatsz hasonló érdeklődésű emberekkel. bár ez szerintem kevésbé jó, mint mindenféle program néhány jóbaráttal, de azért működhet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!