Hogy tudnám elfogadni ezt a helyzetet?
Van egy "betegségem" vagy inkább esztétikai probléma.
Nagyon ugy néz ki a lányom örökölte.Egyszerűen megesz a lelkiismeret furdalás ez miatt,sokszor sirhatnékom van hogy ilyet tettem a lányommal és miattam ilyen.
Hogy lehet ezt feldolgozni?
Benne volt a pakliban, hogy örökölni fogja, nem?
És mégis gyereket vállaltál. Akkor most már ne sírj! Ez van.
Igen 50% ban benne volt hogy ilyen lessz,plusz 50%ban benne volt hogy fiú lessz és akkor nem jelent problémát.
Mellesleg én nem örököltem,ilyen lettem és kész,nem tudni mitől,igy az sem volt bizonyitott hogy örökölhető.
Nő létemre nagyon magas a tesztoszteronszintem (majdnem annyi mint a férfi alsó határ)emiatt nagyon erős a szőrzetem és kb mindenhol van belőle.
Csak steroidot tudnák rá szedni de azt nem szeretnék,én magam elfogadtam ilyennek.
Pedig a magas tesztoszteronnak is kell legyen oka, leginkább PCOS. Azért én ezt még így nem hagynám annyiban, további vizsgálatokat kérnék.
Amúgy ahogy írták, sajnos ezzel nem tudsz mit tenni, most a lányodon a sor, hogy túltegye magát ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!