Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról hogyha egy férfi úgy udvarol valakinek, hogy van barátnője? Komolyan gondolhatja?
Ne higgy neki, mert legtöbbször nem is lép az ilyen. Nagyon kényelmes lehet neki az a felállás, ha otthon is van nő, meg egy másik máshol.
Azt hiszi, ő az istenkirály és bármit megtehet. Pedig csak gerinctelen és szórakozik
Nekem egy ilyen próbálkozott fb-n. Társkeresőnek használja az oldalt és sok nő lett az ismerőse rövid idő alatt. Az ilyenekkel is vigyázni kell. :)
22 vagyok. A vicc:
"A nyuszika, és a medve sétálnak az erdőben. Egyszer csak előbukkan egy jótündér.
- Teljesítem 3 kívánságotokat, mert ma jó kedvem van.
- Nyuszika, én kívánok kettőt, mert én vagyok a nagyobb és az erősebb.
- De miért? Ez nem ér!
- Nyuszika... - förmed rá a medve a nyúlra.
- Jól van, jól van, akkor kívánj te kettőt... De ez akkor sem igazságos...
- Tehát jótündér, kívánok 10 gyönyörűséges medvelányt!
Mind a 10 gyönyörűséges medvelány ott terem a medve előtt.
- Még kérek 10 gyönyörűséges medvelányt!
Ez a kívánsága is teljesül a medvének.
- Na nyuszi, te mit kívánsz?
- A medve legyen b**i!
Ne legyel naiv kislany,csak szexet akar akár meg szorakozni veled.
Gondolj bele,ha osszejonnel vele,ugyanazt csinalna,mint a mostani baratnojevel,mqs lanyokkal is kefelne melletted.
Persze lehet kivetel,ezt te tudod.
Köszönöm a válaszokat! :)
Végül beugrott,ismertem ezt a viccet :D megmosolyogtaott most is.
Belegondoltam a helyzetbe és ha magamból indulok ki,nem feltétlen szertene csupán szórakozni.Én is voltam ilyen cipőben,volt egy barátom,együtt éltünk...aztán beleszerettem egy férfibe mellette.2 hónap vacilálás után szakítottam végül.
Bár igen én nő vagyok,nem férfi... ezt is mérlegelni kell.
#29 mondtam én, hogy ez inkább a nőkre jellemző. Talán nem is ismerek olyan nőt, aki kidobta a pasiját, és csak utána foglalkozott másikkal.
Ne izgulj, biztos kellesz neki, ha csak szexet akarna, arról már tudnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!