Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A társkeresők kivetíthetőek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A társkeresők kivetíthetőek a mai átlag kommunikációra?

Figyelt kérdés
Ezzel arra célzok hogy amit például én tapasztalok társkeresőn hogy a nők 80% nem hajlandó érdeklődni rendesen, szótlan, sokszor indokatlanul flegma, bunkó és töröl indok nélkül, férfiak amit hallottam ott meg 80% szex orientált, nem akar komolyan ismerkedni, szintén indokolatlanúl töröl, ghostingol stb ez a szomorú valóság? Nem sok tapasztalatom van nem online ismerkedésben így leginkább csak abból tudok ítélni amit tapasztalok a társkeresőkön, gyakorin vagy egyéb más helyeken ahol beszélgettem lányokkal, nőkkel az utóbbi években. Gyakorin is amit olvastam ebben a témában másoktól hasonlóan nagy részük sikertelen és csomó emberrel alig tudnak beszélgetni hosszútávon. Régebben ennyire jobban tisztelte a 2 nem egymást amikor még inkább fórumok voltak, chatek, msn, myvip és jobban offline ismerkedés? Kíváncsi vagyok mind2 tábor véleményére akik ebben a 20-30 vagy több évvel ezelőtti korszakban voltak fiatalok meg aktívak és azokéra is akik hozzám hasonlóan már inkább a tinder, badoo, Facebook dating, Instagram stb korszakban kénytelenek valahogy boldogulni ismerkedés és barátkozás terén. Mi vagy mik okozhatták/ják ezt a egyre nagyobb minőség romlást a kommunikációban, ismerkedésben?

tegnap 21:20
 1/2 anonim ***** válasza:
Már az emberek többsége le sem szarja egymást. Ez a szomorú valóság.
tegnap 22:31
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem sokan nagyon ilyen futószalagba kerülnek, úgy értem, nehéz úgy lelkesen beszélgetni meg energiát tenni valamibe, ha 99%, hogy végül úgy sem lesz belőle semmi, ilyen-olyan okok miatt + egy idő után iszonyú fárasztó ugyanazokat a dolgokat mindenkinek leírni, hogy hol élsz, mit dolgozol, mi a hobbid

És ez így eléggé demotiváló az egész.

tegnap 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!