Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Velem van a baj, vagy ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj, vagy ez teljesen természetes?

Figyelt kérdés

Egyszerre több emberrel ismerkedni, randizni.

Én nem társkeresőzök, személyesen szoktam ismerkedni. Még ha valaki társkeresőn, az oké, nyilván másabb szitu.

Viszont mikor valakivel hetek óta elég sokat beszélgetek, meg találkozunk, meg tervezgeti a következőt, és szépen kezdek megnyílni neki.. Majd közli, hogy ő mással (másokkal) is ismerkedik, (bár nem így közölte, de a lényeg végülis ez), akkor én azt érzem, hogy nekem ez nem fér bele és azonnal kiszállok. Még akkor is, ha még végülis nem történt semmi olyan, nem vagyunk együtt.

Azt szűröm le ebből, hogy túlságosan nem fogtam meg, de azért egy időtöltésnek jó vagyok. Szamár, még nem jön a ló.

Vagy én gondolkozom rosszul?

tegnap 21:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
79%
Igazad van
tegnap 21:45
 2/11 anonim ***** válasza:
74%
Én is egyetértek veled.
tegnap 21:46
 3/11 anonim ***** válasza:
68%

Én is egyetértek, ugyanígy cselekednék.

Opcióként kezelve érezném magamat, én meg nem leszek az senkinek.

tegnap 21:49
 4/11 anonim ***** válasza:
68%
Nincs veled semmi baj, egészséges önbecsülésed van.
tegnap 21:49
 5/11 A kérdező kommentje:
Nagyon rosszul esett egyébként.
tegnap 21:50
 6/11 anonim ***** válasza:
80%

Elhiszem és tudom is, mert tapasztaltam.

Örülj, hogy legalább őszinte volt és nem később derül ki, hogy egy hűtlen barom.

tegnap 21:53
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sem normális, én is elvárom, hogy egyszerre csak egymással foglalkozzunk, ha elméletileg érdekeljük egymást. Mondjuk amíg nem találkozunk, felőlem chateljen másokkal is, de ha az első randi után szeretne másodikat is, akkor úgy veszem, hogy érdekeljük egymást, még ha nem is az egész életünket tervezzük már együtt, akkor is legalább az eszünkbe jutott, hogy egy kapcsolat lehetne az illetővel, csak adjunk még neki egy kis időt, de én egy randi alatt el tudom dönteni, hogy szimpatikus-e a másik vagy sem, az ilyen “elmegy, ha nem akad jobb” szitu nálam nem létezik, vagy érdekel, vagy nem, van jobb dolgom is annál, mint közepesen szimpi arcokkal randizgatni. Nyilván a második randin is bukhat a dolog, de nem tudom, hova kapkod mindenki, hogy mindenképp 8 emberrel kell párhuzamosan randizni, ez inkább olyan érzetet kelt, hogy neki mindegy, csak most azonnal jöjjön össze egy kapcsolat valakivel.

Nekem szerencsére személyesen nincsenek tapasztalataim ilyen sorozatrandizókkal, de nagyon furának tartom, mikor ilyenről olvasok😃

tegnap 21:58
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Hogy kevésbé sérüljetek és kevésbé menjen pocsékba idő (főleg neked, mert ezzel főleg mindig az szív, aki egyszerre csak egy emberrel ismerkedik), talán célszerű lenne ezt már az elején tisztázni. Hogy a másik fél hogyan áll hozzá.

Egyébként én értem mindkét oldalt. Azt is aki többekkel, mert manapság a ghosting mindent tönkrevág, vagy hogy egy hiba miatt ejtik az embert, néha szó szerint. De közben meg én magam is úgy látom, hogy igazán mélyen és jól csak 1 emberre lehet fókuszálni. Főleg hogy közben zajlik az élet is.

tegnap 22:00
 9/11 anonim ***** válasza:
75%

A 8asnak igaza van, én a chat során nem, de az első randin azért megkérdezem, ha addig nem derül ki, hogy “Na és ismerkedsz másokkal is?”

Ha igen, kuka.

tegnap 22:02
 10/11 anonim ***** válasza:
44%

#9 első randin szeretem nagyon gáz dolog ilyet bekérdezni. Ez már-már kontrolláló viselkedésnek az előszele.

Viszont a kérdezővel teljesen egyetértek, több hét randizgatás után már nem fér bele, hogy másokkal is ismerkedjen.

tegnap 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!