Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel a kérdéssel elrontottam mindent?
Csak párszor (4) találkoztunk, de nagyon jó együtt, ezt mindketten érezzük, hogy repül az idő. Egy helyre járunk sportolni, így ismerkedtünk meg.
Mindketten 30 felett vagyunk, teljesen független emberek, gyerek semmi, szeretjük a szabadságot mindketten.
Van, hogy egész nap csetelünk, este meg 2 óra telefon, jön tőle a jó reggelt, jó estét, lassan minden.
Viszont valamiért úgy éreztem, tisztázni kellene az elején, hogy milyen jellegű kapcsolatra gondolt velem, mert az nem igazán került szóba, hogy kirándulás, vacsora, mozi, koncert, utazás majd.
Eddig egy ilyen volt, a következőt már nekem kellett mondani, hogy nem hozzá szeretnék felmenni, hanem vacsizni vhol vagy legalább inni vmit :(
Szóval megkérdeztem, mire gondolt velünk, erre kitérő választ adott. Azt mondta, ez korai kérdés, neki több idő kell, hogy elmélyüljön, adjak neki időt, térjünk vissza rá. Meg hogy én láthatom, hogy vagyunk, “mintha a barátnője lennék” és mindenki tud rólunk. De mikor a szex kapcsolatot is bedobtam, nem annyira tiltakozott.
Jeleztem neki, hogy munkám miatt nem tudok sok időt beletenni, pláne ha nem a normális kapcsolat irányába megyünk el.
Köszi a válaszokat.

Nekem nem gond, ha csak szex, most másra lehet, nem is vágynék.
De jó lett volna letisztázni, szerintem az a korrekt. Ennyit szerettem volna.

A kérdés szerintem pont arról szólt, hogy egy egyértelmű szexkapcsolatból szeretett volna továbblépni a kérdező.
Ami el lett kapkodva.

"De jó lett volna letisztázni, szerintem az a korrekt. Ennyit szerettem volna."
Tehát rá akarod fogni, hogy felelőtlenül aláfeküdtél. Hát esküszöm nem csodálkozom, hogy mást nem lát benned mint egy lyuk hiszen másra nem vagy való mint a szex. Semmi önkritika nincs benned, rá hárítod a saját felelősséged!

Le lehetek pontozva, de akkor is sokkal nagyobb a nő felelőssége még akkor is ha csak szexről van szó mint a férfié. Sok rohadék képes erőszakolni, megölni, elrabolni, de nemi betegséget is átadni, vagy teherbe esik a nő és még abortuszra se adna pénzt.
Meg kell ezerszer gondolni a nőnek kivel álljon szóba, kiben bízzon meg mert még kapcsolatban is képes megverni, leszúrni nemcsak kaland mellett.
Erre a kérdező rá fogja, hogy a pasinak kellett volna szólni, hogy csak kefélni akar.
Hát marhára nem hanem neki kellett volna tisztázni és nem mindjárt aláfeküdni hanem előbb ismerkedni!
Komoly kapcsolat abból kevésbé alakul ki, hogy azonnal szex történik úgy meg pláne nem ha a kérdező rá hárítja a saját szarját! De tessék csinálni tovább majd rájön talán egyszer, hogy önfejlesztés nélkül nincs fejlődés se.

Mi a franc az, hogy “aláfeküdni”?
Te jó ég, hol él egyes válaszoló, őskor.
Normálisakat köszönöm, függetlenül attól, hogy pro vagy kontra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!