Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A jelenlegi randi piaci...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A jelenlegi randi piaci chadizmus meddig fog tartani?

Figyelt kérdés
2024. márc. 26. 08:34
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/243 anonim ***** válasza:
139-es csak sok nő nem fogad el 30-as 0 tapasztalattal pasit max kevés olyan őket nehéz megtalálni.
2024. márc. 26. 15:29
 142/243 anonim ***** válasza:
Ja és változtatni akarok kondizni nem a 141-es voltam.
2024. márc. 26. 15:30
 143/243 anonim ***** válasza:
137: Ez mind nagyon jól hangzik, de fogadni mernék, azért csak nem olyannal vagy te sem, akihez nem vonzódsz. Nekünk meg olyannal "kellene", különben továbbra is foreveralone. Esetünkben ezt jelentené a "lejjebb adás", nem azt, hogy a férfi sorstársaim nem a 132-esben jellemzett nők után futnak, én meg azoknak a férfi megfelelői után.
2024. márc. 26. 15:33
 144/243 anonim ***** válasza:
Hozzátenném még, aki "változtatás" címszó alatt képes ilyen piti dolgokat megemlíteni, hogy fogászati kezelés meg előnyös haj vágatása, annak fogalma sincs a TÉNYLEGES rondaságról. Azon ezek nem segítenek. Tehát volt egy nagyjából elfogadható alap, amin ilyen kicsiket pofozgatni kellett, igazából semmi vészes, de ezt azért nem ismerjük el, inkább elkezdünk magyarázni arról, hogy pszichológus meg a kommunikációs készségek javítása mint az "önfejlesztés" lényeges elemei. Vicc.
2024. márc. 26. 15:38
 145/243 anonim ***** válasza:
100%
Pedig de, egy fogászati kezelés is tud csodákat tenni. Nekem a fogszabályzóval az arcom is sokat változott, jobb irányba.
2024. márc. 26. 15:46
 146/243 anonim ***** válasza:
100%

144: tényleg érdekel, milyen típusú rondaságra gondolsz. Linkelj már vmit, ami hasonlít legalább. Mert amilyen embereket én ismerek, és váltig állítják magukról, hogy rondák, 1-2 kivétellel az összes simán nettó igénytelen magára, és sokkal jobban nézne ki, ha adna magára. Volt olyan srác is, akiből mi, a fősulis csoporttársai "faragtunk" jó pasit, mert konkrétan ő is úgy volt vele, hogy jaj, ő ronda, neki sosem lesz senkije... csak épp 10/10es csajokat hajkurászott, amikor ő magának ragyás volt a feje, sárga volt a foga, undorító volt a haja, topisak voltak a cuccai, erőltette a bajszot meg a szakállat, amikor nem volt rá alkalmas sem a szőre, sem az arcformája. Persze, nem 2 perc meg arra költötte akkor a diákmunkás pénzét, nem a sörre meg a cigire, és nagyon sokat lehetett rajta változtatni.

Ha meg az az 1% vagy, aki tényleg olyan ronda... akkor sem az a megoldás, hogy fröcsögsz, hogy miért felszínes az, aki nem akar rád cuppanni, meg társkeresési chadizmusról pampogsz. Hanem max. magadban keseregsz néha, és megtanulsz egyedül is boldogulni. A párkapcsolat senkinek nem jár alanyi jogon (és mielőtt vki a Maslow-piramissal jön, a szex az a fajfenntartás miatt alapszükséglete az embernek, nem az élvezet miatt).

2024. márc. 26. 15:47
 147/243 anonim ***** válasza:
De ha én mondjuk 1%-ba tartozom akkor maradjak egyedül és úgy legyek boldog?
2024. márc. 26. 15:52
 148/243 anonim ***** válasza:
11%
146: Ja, persze. Kuss, törődjünk bele a sorsunkba, ne zavarjunk sok vizet. Ezt rohadt egyszerű odavágni, amíg nem vagy érintett. Akármit is adsz elő, te sem viselnéd akkora lelki békével a VALÓDI foreveralonet, nem azt a kevés kis egyedüllétkét, amiben részed volt huszonéveid elejéig, max közepéig. Nem rémlik, a kérdező hány éves, itt az egyik hasonló sorsú hozzászóló 30-at írt, de szerintem én mindkettőjüknél idősebb vagyok, és ugye nő, tehát nekem már végleg annyi. Persze most álljunk neki tagadni, hogy nem, dehogy, hát egy nő még 50 meg 60 évesen is remek helyzetben van...
2024. márc. 26. 15:56
 149/243 anonim ***** válasza:
Van, ami igazságtalan az életben. persze, szomorú dolog, de ez nem mások hibája, hanem a helyzeté. Felőlem szomorkodhat is az illető, de az se nem segít, se nem korrekt másokkal szemben, hogy rikácsol, uszít, fröcsög, undorító módon nyilatkozik azokról, akiket akarna, de őket nem akarja.
2024. márc. 26. 15:58
 150/243 anonim ***** válasza:
100%

" Akármit is adsz elő, te sem viselnéd akkora lelki békével a VALÓDI foreveralonet"

Lehet, de ez sem ad okot arra, amit itt összehordanak a nők elosztásáról meg hasonló baromságokról.

Az incelek nagyrészének meg nem a külseje miatt nincs nőjük, bár azon is sokat lehet változtatni, és náluk hátrányosabb helyzetű embereknek is sokszor van párjuk. Persze nem top modellekről kell ábrándozni, akik berepülnek a nyitott ablakon.

2024. márc. 26. 16:01
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!