Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A jelenlegi randi piaci...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A jelenlegi randi piaci chadizmus meddig fog tartani?

Figyelt kérdés
2024. márc. 26. 08:34
 191/243 anonim ***** válasza:
41%
192, honnan tudod, hogy nem vonzódnátok egymáshoz? A közös téma már megvan, a világnézetetek is egyezik... szerintem tali, aztán az ágy, és mindenki boldog lesz.
2024. márc. 27. 11:55
 192/243 anonim ***** válasza:
45%
Még egy utolsó megjegyzés a 184-nek ahhoz a gondolatához, hogy oké, a fejen nem lehet segíteni, de egy korrekt test... hát NEM, nem fogja kompenzálni az ocsmány fejet. Ugyanis mint írtam korábban, az együtt töltött idő 100%-a nem úgy néz ki, hogy kutyában dugtok. Minden más helyzetben szem előtt van a ronda, rossz ránézni arc/fej. Nem lehet elnézően eltekinteni tőle, mint mondjuk egy vádlitól, amin még látszik egy korábbi sérülés nyoma.
2024. márc. 27. 12:06
 193/243 anonim ***** válasza:
191 - ma 11:55: képzeld, onnan tudom, hogy veled ellentétben nem hiszek olyan hülyeségekben, hogy a külső helyett ezek számítanak a vonzalomban, sőt, ezek még felül is írják külsőt.
2024. márc. 27. 12:10
 194/243 A kérdező kommentje:

“ A közös téma már megvan, a világnézetetek is egyezik... szerintem tali, aztán az ágy, és mindenki boldog lesz.”

Nincs olyan, hogy világnézet. Világ van és az nem mindenki számára igazságos. Ezt kellene felfogni annak is már végre aki kicsit jobban járt. Hogy az nem teljes mértékben saját érdeme.

2024. márc. 27. 13:05
 195/243 anonim ***** válasza:
100%

#189: "Igaza van a kérdezőnek ahogy kezelik az inceleket az olyan mint az antiszemitizmus!"

Te sem vagy a legélesebb kés a fiókban. Az antiszemitizmus pont azért létezik, mert a zsidók eredményesebbek (kemény munka árán) azoknál, akik gyűlölik őket. Szóval ne sértegesd a zsidókat azzal, hogy saját magatokat hasonlítod össze velük.

2024. márc. 27. 13:34
 196/243 anonim ***** válasza:
"Csúnya nő", te ezek szerint kapcsolatfüggő vagy, ezért gyűlölöd (kis kivétellel) az egész világot?
2024. márc. 27. 13:36
 197/243 anonim ***** válasza:

ma 13:36: ezt így hogy sikerült összehoznod? 😯 Gyönyörű termés, mert:

1. a két állításod között nincs összefüggés, pláne nem ok-okozati ("ezért"),

2. logika: ha kapcsolatfüggő lennék, megfelelne a nekünk, rondáknak "jutó" vonzalommentes szar is, még ragaszkodnék is hozzá foggal-körömmel,

3. a nyers stílus - attól, hogy nem tetszik - még mindig nem egyenlő semmilyen gyűlölettel.

2024. márc. 27. 13:59
 198/243 A kérdező kommentje:

Meghökkentő, hogy az őszinte embereket szinte az ördöggel tartják egyenlőnek.

Ennyire nem tudják kezelni az igazságot…durva.

2024. márc. 27. 14:01
 199/243 anonim ***** válasza:
#195 azért régen sem volt minden zsidó eredményes meg gazdag ahogyan ma sem. Ugyanúgy voltak köztük szegények is. Nem mindegyik zsidó volt bankár meg kereskedő.
2024. márc. 27. 14:07
 200/243 anonim ***** válasza:
100%

#185 a terem egy példa volt. Ahogy láttad (volna, ha elolvasod), később a futásra is mondtam példát, mivel futok (is). Ha pedig azt komolyabban csinálod, vannak futó klubbok, versenyek.

#187 Szóval szerinted nem kell mindenkinek hobbi. Akkor miből áll az életed? Dolgozol, bevásárolsz, hazamész, esetleg az egészséged miatt orvoshoz, kórházba...? Mert ez, párkapcsolat ide vagy oda, de egy nagyon szomorú élet. És nem rosszindulatból mondom, hanem együttérzésből. Nagyon sokáig én is bekorlátoltam magam, nem voltak barátaim, nem voltak érdeklődési köreim.

Nem lehet folyton kutyába tolni, de ahogy írtam, hacsak nincs valami nagyon durva születési deformitás az arcodon, akkor kellően széles szociális hálóval lehet olyat találni, akivel kölcsönös a vonzalom. Nyilván ha nem jársz sehova, nem ismerkedsz emberekkel, bezárkózol, akkor egyedül fogsz meghalni. Ez nem vitás. És persze, jogod van ezt választani, de tudd, hogy ez a te választásod volt. Te vagy az, aki nem tett ellene, és beletörődött. És ezen nem változtat az, hogy itt vitázol idegenekkel. Itt is csak annyit bizonygatsz, hogy neked felesleges bármit tenned. Mindenre van kifogásod, mindent kiforgatsz, és mindenben csak rosszindulatot látsz.

Nem, nem csak a futástól jó az alakom. 10 éve edzek, és az elején rendszeresen jártam nyílt napokra, rengeteg sportágat kipróbáltam, mire megtaláltam azokat, amiket szenvedéllyel csinálok. És mindenkinek lehet ilyen hobbija. Viszont ha nincs benned késztetés, hogy keresd, hogy boldogabb, teljesebb legyen az életed akár egyedül is, akkor borzalmasan bekorlátozod magad, és biztos utat adsz magadnak a depresszióba, elkeseredésbe. És rajtad kívül senki nem fog tudni tenni ezért.

Na, nem kell itt felvágni, hogy te meg tudod növeszteni a hajad olyan hosszúra. Nekem pl nem is igazán nő áll alá, de ha nagyon vigyázok, és mégis sikerül valami csoda folytán, az egész lelapul, és semmi tömege nincs, mivel ritka, és vékonyszálú hajam van.

Nem minden mentes, de elég szigorú diétám van, amit ha nem tartok begyullad az emésztőrendszerem, kipattogok, foltos lesz az arcom, nem beszélve a vele járó fájdalomról. Komoly műtétem nem volt, csak napokig hánytam, még diagnosztizálatlanul. Illetve egy kisebb műtétre várok most. De komolyan szükség van erre a "kinek rosszabb" vergődésre? Majdnem mindenkinek megvannak a maga problémái. Ismerek egy lányt, neki a lába eldeformálódott, és több problémája is van a törpenövése miatt, amik erősen lekorlátozzák. Mégis van párkapcsolata, és szeretik egymást a sráccal (aki a legjobb barátom 10+ éve, szóval elmondaná, ha nem így lenne, de teljesen más dolgokról számol be). Szóval lehet itt játszani a "ki a szerencsétlenebb, elnyomottabb" játékot, viszont ez soha nem lesz konstruktív.

És nem, nem felvágni akartam, hogy "milyen fasza vagyok" (wtf?). Csak leírtam a tapasztalataimat, mint egy tipikusan "socially awkward", szorongásos, sokáig depressziós nő, aki túl makacs volt, hogy elfogadja a keserű életet. Ha nekem ment, nem hiszem, hogy másnak lehetetlen lenne, mert messze nem osztottak jó lapokat számomra sem, és semmilyen szempontból nem tartom magam különlegesebbnek bárki másnál. Egyetlen tényleg jó tulajdonságom, hogy borzalmasan dacos vagyok.

2024. márc. 27. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!