Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A jelenlegi randi piaci...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A jelenlegi randi piaci chadizmus meddig fog tartani?

Figyelt kérdés
2024. márc. 26. 08:34
 211/243 anonim ***** válasza:
100%

"de a kérdező pl. pinnyog azon, hogy neki nehogy Marikanénit ajánlgassanak"

Teljesen jogos. Nem írja a korát, de feltételezem, fiatal férfi. Említette, hogy rendszeresen edz. Gondolom, a fogai is megvannak. Stb. Miért is kellene elfogadnia egy anyjakorú, fogatlan, lerobbant nénikét?

Amikor erre azt reagálta, hogy majd ha a nők örömmel összejönnek a műprotkós 70 éves bácsikával, teljes mértékben egyetértettem. Én vagyok a "csúnya nő" hozzászóló. Bocs, számomra sem jogos az elbaszott fejszerkezetem miatt ilyet vagy valamelyik random kocsmatöltelék trógert (kortól függetlenül) ajánlgatni.

A szerencsésebb adottságúak mindig megjegyzik, hogy a párkapcsolatnak egyik ALAP eleme a vonzalom, ennek hiányában max. barátságról lehet szó. Nos, így van, de jelezném, hogy a ronda ember sem képez ám külön fajt!!! Nekünk sem megy és nem felel meg vonzalom nélkül. Csak nekünk ugye kuss van, tőlünk nem jogos elvárás. És akkor megint kilyukadunk a varázslatos logikához, miszerint nem vonzó emberhez a szintén nem vonzó való, így igazságos, az meg már az ő bajuk (le van szarva), ha legjobb esetben is semlegesek egymás számára, még örüljenek is neki, ha nem taszítják egymást!

2024. márc. 28. 11:25
 212/243 anonim ***** válasza:

Az elvárás jogos, hogy ha párkapcsolatba kerülsz, tetsszen neked az illető. Az nem az, hogy te elvárod, hogy neked tetsszen, de a másik nem várhatja el / rákényszerítsék. Olyankor van a "szomorú, és sajnállak, szar ügy, de ilyen a világ" helyzet.

Amúgy nyilván, a Mari néni egy sarkos eset, de a panaszkodó rondák (akár tényleg ronda, akár a saját igénytelenségét "ronda vagyok, megvert a világ engem" panaszkodással leplező) többsége sem akar egy hasonló szinten rondával összejönni... ez tapasztalat.

2024. márc. 28. 11:29
 213/243 anonim ***** válasza:

"de mi a megoldás? Mert nincs."

Bravo! Végre eljutottunk a belátásig, nem tagadásig.

... de akkor meg legyen már teljesen mindegy az erre a tényre adott reakció, ne kössünk bele. Akinek az esik jól, az menjen, sportolja vagy kézműveskedje agyvérzésig magát, akinek meg az, az hadd "vinnyogjon", "önsajnáltasson". Nehogy már erőszakkal rá akarjuk bírni valamire, ami a háta közepére se' hiányzik.

2024. márc. 28. 11:33
 214/243 anonim ***** válasza:

"de a panaszkodó rondák ... többsége sem akar egy hasonló szinten rondával összejönni"

Persze, hogy nem. Pont ezért írtam, hogy egy bizonyos szint alatt nem működik a suba a subához elv, mert abból csak vonzalommentes sínylődés lesz. Az, hogy g*cirondára sikeredett az ember, nem jár ám együtt azzal, hogy ő akkor képes lesz vonzódni egy hasonló nem vonzóhoz.

Az a hozzászóló is, aki itt azt állítja, hogy neki megfelelne egy hasonló, igencsak meglepődne, ha "helyzetbe kerülne", és azt érezné, hogy hát bizony csak nem esik jól megérinteni azt a nőt, csókolózni vele, szexelni (fel sem áll rá), és a vonzalom hiánya miatt rövid időn belül még a másik lélegzetvétele is halálra irritálná. Lehet, azt hinné, hogy az ő készülékében van a hiba. Pedig nem. Teljesen normális és egészséges dolog nem vonzódni ahhoz, aki nem vonzó, nem kívánni azt, nem vágyni rá.

2024. márc. 28. 11:41
 215/243 anonim ***** válasza:
Az önsajnáltatással az a gond, hogy átmegy más okolásába, fröcsögésbe meg másoknak a hibáztatásába. Nekem vinnyoghat, ha neki az a kényelmes, de azt 4 fal között tegye, ahhoz másnak nincs köze, max. annak, akit ez érdekel. Az energiavámpírkodást senki sem szereti. Ne jöjjön fel a gyk-ra, hogy erőszakkal változtassuk meg a nőket meg a férfiakat, mert "chadizmus".
2024. márc. 28. 11:42
 216/243 anonim ***** válasza:
#215 nem szabadhatod meg senkinek hogy hol vinnyogjon mi itt teszük ezt meg mert ha kint tenném azokat is elveszíteném akik kedvelnek.
2024. márc. 28. 11:50
 217/243 anonim ***** válasza:
A 4 fal között tegye kb. egyenlő azzal, hogy csendben magában/magának, nehogy ugye bárkit zavarjon, terheljen vele. Tök jó, csak ez így még mindig lényegében elfojtás. Míg pl. itt "vinnyogni" ventilálás. Amolyan nem mondhatom el senkinek,... alapon. Nem reális elvárni egy szinte egész életében (jó, "csak" tizenéveskorától kezdve) óriási szenvedésnyomás alatt álló embertől elvárni, hogy örökké csak magába fojtsa ezt az egészet. Emellett 0 empátiáról, érzelmi intelligenciáról árulkodik, ami külön fantasztikus annak fényében, hogy utóbbit is automatikusan 0-nak szokás feltételezni esetünkben, mert a csúfság nyilván ezzel is jár (nem, csak hát a halo-effektus...). Ez hasonló ahhoz, mint amikor a bántalmazó kapcsolatban élők szenvedései iránt közönyösek. Csak abba a közönybe bele lehet állni, mert a bántalmazás okozta szenvedés jogosságát senki nem vitatja. A lifelong egyedüllét, szex- és férfi-nő kapcsolódásra jellemző intimitásnélküliség okozta szenvedést azt igen, azt szánalmas hisztikének titulálják, és ha más nem, jönnek azzal reakcióként, hogy de hát Afrikában éheznek...
2024. márc. 28. 12:05
 218/243 anonim ***** válasza:
Azért az elfojtás meg a fórumon fröcsögés között vannak átmenetek... a 4 fal közöttet kicsit sarkosan értettem. De el tudja mondani barátnak, csalédtagnak (ha az sincs, akkor ott azért személyiségbeli gondok is befigyelnek), ill. pszichológusnak is. Lehet blogot is írni róla, azt úgy is az látogatja, akit érdekel.
2024. márc. 28. 12:09
 219/243 anonim ***** válasza:

#201 Ha te boldog vagy ezzel az élettel, akkor nincs ezzel semmi probléma. Én úgy gondolom, hogy a legegyszerűbben boldoggá tehető emberek a legszerencsésebbek a világon. De aki a boldogtalanságáról panaszkodik, annak nem árt egy kis löket, hogy ki tudjon törni belőle. Annyi minden van ezen a világon, mégis rengeteg ember ledegradálja saját magát, és csak szenved élete végéig. Ez szerintem szomorú. Mindenkinek kísérleteznie kellene, hogy mi teszi boldoggá kapcsolaton kívül is. Mert bármennyire is helyezik sokan piedesztálra, nem az old meg mindent az életben. Igen, egy boldog kapcsolat jobb, mint egyedül lenni. De egy kiegyensúlyozott, boldog szingli élet jobb, mint egy rossz kapcsolat.

(Ez pedig nem neked szól, csak idebiggyesztem:)

Akadjunk már le a konkrét példákról, amiket írtam, pláne az ilyen rosszindulatú, keserű fénybe helyezésükről. Oké, egyik sem tetszik, amit írtam. Komolyan lehetetlen elvonatkoztatni, és más hobbikat, elfoglaltságokat behelyettesíteni?

2024. márc. 28. 12:17
 220/243 anonim ***** válasza:
Persze, értjük az üzenetet: ne zavarj a nyomoroddal. Te, akinek "csak" ez a problémája, ne. Neked kuss. A bántalmazottat miért is nem ítéljük ugyanerre (nagyon helyesen egyébként!)? Ja, mert ő "tényleg" szenved. Meg relativizálunk, hogy az ő szenvedése "nagyobb", és ezt a relativizálást még jogosnak is tartjuk, mert hát ugye megverve, megerőszakolva, megölve lenni csak rosszabb... És akkor ebből kiindulva odáig jutunk (jutnak kevésbé empatikusék), hogy a mi szenvedésünk az semmi. Jelentéktelen nyafika, azzal pedig állj le, mert minket kurvára idegesít.
2024. márc. 28. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!