Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az ausztrál férfi arctípuson...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ausztrál férfi arctípuson alapszik a jelenlegi férfi szépségideál ?

Figyelt kérdés
2023. szept. 7. 15:41
 1/10 anonim ***** válasza:
92%
Na és milyen az ausztrál férfi?
2023. szept. 7. 15:44
 2/10 anonim ***** válasza:
83%
Az én férfi ideálom francia nemzetiségű.
2023. szept. 7. 15:44
 3/10 anonim ***** válasza:
83%

Nekem az arabok jönnek be, de kinek mi.

Amúgy az ausztraloid nagyrassz leírása nem tűnik túl vonzónak.

"Sötét bőrűek, gerincoszlopuk erősen hajlott. Az újszülöttek világos színűek, hátuk szőrös, ez 12-14 éves korukra eltűnik. Koponyájuk ősi jellegeket mutat (erős halánték, és állkapocs), viszont testalkatuk fejlett. Sötét, göndör hajuk van, de gyakori köztük a szőke is. Fogaik nagyok, nem ritka a négy őrlőfog sem. Nagy krumpliorruk van, és testszőrzetük erősen fejlett."

2023. szept. 7. 15:50
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Mostvaz eredeti bennszülöttek gondolsz, vagy a világ minden nemzetségéből (vagy csak Európából?) odatelepített, vagy vándorolt férfi bármelyikére?

Fogalmam sincs konkrétan hogy néz ki egy ausztrál, de szerintem olyan mint bárki más

2023. szept. 7. 15:51
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
A Kérdező vagy az ausztrál őslakosokra gondol, vagy az európaiakra :D
2023. szept. 7. 15:55
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
az európai hátterű ausztrálok nagyrészt brit (angol, skót, stb.) lakosság leszármazottai
2023. szept. 7. 15:57
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

#3 én is jót mosolyogtam a kérdezőn :D Nyilván nem az őslakosokra, hanem a Hemsworth fiúkra gondolt, akik angol, ír, holland és német bevándorlók leszármazottai :D Ahogy az összes többi ausztrál híresség, (illetve hétköznapi fehér ember is) európai, Hugh Jackman, Kylie Minogue, Nicole Kidman stb.

Az igazi ausztrálokért tessék megtekinteni az Ausztrália című film mellékszereplőit (főszerepben persze Nicole Kidman és Hugh Jackman) :)

2023. szept. 7. 16:07
 8/10 A kérdező kommentje:

7

Igen, az odatelepített európaiakra értem.

Szerintem az a férfiarc típus áll legközelebb ahhoz amire a nők azt mondják lihegve, hogy “úristen de jópasheee!!!”

2023. szept. 7. 16:43
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Idióta módon írsz (pashee) soha többé nem merd leírni János
2023. szept. 7. 18:23
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Bírom ezt a "szerintem a nők ezt gondolják" dolgot:D Az ilyen emberek ritkán kérdeznek meg nőket is a nők gondolatairól:D
2023. szept. 7. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!