Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ausztrál férfi arctípuson alapszik a jelenlegi férfi szépségideál ?

Nekem az arabok jönnek be, de kinek mi.
Amúgy az ausztraloid nagyrassz leírása nem tűnik túl vonzónak.
"Sötét bőrűek, gerincoszlopuk erősen hajlott. Az újszülöttek világos színűek, hátuk szőrös, ez 12-14 éves korukra eltűnik. Koponyájuk ősi jellegeket mutat (erős halánték, és állkapocs), viszont testalkatuk fejlett. Sötét, göndör hajuk van, de gyakori köztük a szőke is. Fogaik nagyok, nem ritka a négy őrlőfog sem. Nagy krumpliorruk van, és testszőrzetük erősen fejlett."

Mostvaz eredeti bennszülöttek gondolsz, vagy a világ minden nemzetségéből (vagy csak Európából?) odatelepített, vagy vándorolt férfi bármelyikére?
Fogalmam sincs konkrétan hogy néz ki egy ausztrál, de szerintem olyan mint bárki más

#3 én is jót mosolyogtam a kérdezőn :D Nyilván nem az őslakosokra, hanem a Hemsworth fiúkra gondolt, akik angol, ír, holland és német bevándorlók leszármazottai :D Ahogy az összes többi ausztrál híresség, (illetve hétköznapi fehér ember is) európai, Hugh Jackman, Kylie Minogue, Nicole Kidman stb.
Az igazi ausztrálokért tessék megtekinteni az Ausztrália című film mellékszereplőit (főszerepben persze Nicole Kidman és Hugh Jackman) :)
7
Igen, az odatelepített európaiakra értem.
Szerintem az a férfiarc típus áll legközelebb ahhoz amire a nők azt mondják lihegve, hogy “úristen de jópasheee!!!”

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!