Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mi nektek a női szépségideál?
Az álmom (bár tudom, hogy ilyen szinte biztosan nem létezik, dehát álmodozni lehet, no) : magas (180+ cm), sportostól átlagosig terjedő alkat, hajból vagy Kleopátra-frizura, vagy pedig valóban hosszú (hátközépig vagy lejjebb), kis, feszes mellek (teljes testalkattal arányosan értve), hosszú lábak. Személyiségre kedves, aranyos, értelmes, stb., szereti a metal zenét (azon belül is főleg a sympho-t és a power-t), érdeklik a nyelvek, valamint a régi mitológiák éppúgy, mint a legújabb dolgok.
No... Mint mondtam, álmodozni lehet. A kérdés meg ugye amúgyis erről szólt. :)
De egyébként teljesen mindegy, nyilván nem kell a fent leírtaknak MIND megfelelni egyszerre, bőven elég, ha már csak egy jelentősebb részük is megvan. Ilyenek pedig már szerencsére igen szép számmal akadnak, úgyhogy teljesen jó. :)
Barna haj szem, picit barnás bőr, alacsony - kb165-170;kis mellek, feszes popsi, aranyos mosoly, picit elkényesztetett(:P)
A másik meg kék szem, szőkésbarna(neeem szőke) középhosszú haj, középmagas - 165-175- kis feszes mellek, feszes popsi, aranyos mosoly szép arc és picit nyávogós, elkényesztetett.Nekem ezek az ideáljaim :P:$:D
Nekem ez a csaj valami hihetetlenül bejön...aki tudja a nevét az légysziiii írjon *.*
Hát én most leírom, hogy néz ki a lány, akit szeretek, mivel nekem ő az ideális szépség.
Átlagosnál talán valamivel alacsonyabb, szemüveges, szőke lány, szép szabású arccal, és gyönyörű kék szemekkel. Ráadásul van neki valami egyedi bája is, ami talán a legnagyobb szerepet játszotta abban, hogy beleszerettem.
Nekem ő a szépségideál. Persze nem azt jelenti, hogy másfajta lányok be sem jönnének, de most nem tudok másra gondolni, csak rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!