Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A jelenlegi randi piaci...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A jelenlegi randi piaci chadizmus meddig fog tartani?

Figyelt kérdés
2024. márc. 26. 08:34
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/243 anonim ***** válasza:
160: Gratulálok, ezt sem nagyon gondoltad végig. Számos egyéb ok mellett mondjuk azért, mert olyan eljárás nincs, hogy porrá zúzzák az egész fejed, és újra megalkotják. Tudom, majd most jön az, hogy "... de én nem akarom elhinni, hogy...". Erre ismét csak azt tudom reagálni, hogy nem az számít, ki mit akar elhinni, hanem hogy mi van ténylegesen. És az van, hogy de, erre lenne szükség, nem, ennél kevesebb nem elég. EZ az igazi rondaság, nem az, amit egy nevetséges kis fogszabályozás meg "előnyös" haj megold.
2024. márc. 26. 18:33
 162/243 anonim ***** válasza:

#161: »Tudom, majd most jön az, hogy "... de én nem akarom elhinni, hogy..."«

Rosszul tudod. A hozzászólásod ezt követő részében pedig lényegében saját magaddal (téves feltevéseddel) társalogsz. Majd légy szíves szóljál, ha velem is hajlandó vagy kommunikálni. Az mindenesetre egyértelmű, hogy te nem a saját vélt vagy valós "csúnyaságod", hanem a saját ELMÉD foglya vagy.

2024. márc. 26. 18:48
 163/243 anonim ***** válasza:

162: Mármint szerinted egyértelmű.

Amúgy csak megelőztem az ilyenkor szokásos itteni reakciókat.

A választ pedig megadtam. Túl a plasztikai beavatkozások mindenféle velejáróján, nem is létezik olyan, ami esetemben szükséges lenne. Nem ezt-azt kell korrigálni, és jó lesz, hanem szar az egész, ahogy van. Megsemmisíteni az eredetit, és teljesen új fejet nyilván nem fognak kreálni.

2024. márc. 26. 18:55
 164/243 anonim ***** válasza:

#163: nem csak szerintem egyértelmű, hanem csomó más hozzászóló is jelezte már neked ugyanezt, ha nem is pontosan ugyanígy megfogalmazva, de a lényeg ott is ugyanez volt.

Ha valóban olyan katasztrofális a helyzet, mint amilyennek leírod (amit kétlek), akkor még mindig ott van lehetőségként az agykontroll. Ami egy tanulható MÓDSZER, nem egy vallás. Ki lehet próbálni, és a megtanulásához még csak tanfolyamra sem kell elmenni. Vagy olvasgasd Joe Dispenza könyveit a test folyamatairól, és arról, hogyan lehet ezekbe belenyúlni.

2024. márc. 26. 19:05
 165/243 anonim ***** válasza:

164: Az a "csomó" kb. 2-3. Tették ezt megalapozatlanul, látatlanban, csak azért, hogy nyomathassák tovább a saját meggyőződésüket, miszerint nem a külsőn múlik.

A többit inkább nem kommentálom, az már nagyon csúnya lenne... Továbbra is tartom, aki nincs ugyanebben a helyzetben, azaz nem ténylegesen ocsmány és igenis emiatt esélytelen (akármennyire is nem szimpatikus ez az ok-okozati összefüggés egyesek számára), az ne álljon bele egy olyanba, aki igen, ne próbáljon meg "okosabb" lenni nála.

2024. márc. 26. 19:35
 166/243 anonim ***** válasza:

"De javíts ki ha szerinted nem így van vagy te a jó erkölcsre, becsületességre, szerénységre vagy intelligenciára izgulsz."

AKkor meg mi a problémád?

A nők is a külsőre izgulnak. És számít a belső is. De a te esetdben ezek sem jönnek össze. Nem csak a külső.

2024. márc. 26. 19:41
 167/243 anonim ***** válasza:
100%

#165: két különböző dolog:

1. a külsőd,

2. az, hogy a külsődet tetted meg az IDENTITÁSODDÁ.

Gondolkozz el ezen.

Egyébként ritka undorító, arrogáns stílusod van írásban. Ilyen emberrel soha nem szeretnék élőben találkozni. És mivel fogalmam sincs, milyen a külsőd, mivel te erről ha törik, ha szakad, gondoskodsz, ezért kizárólag az itt megnyilvánult belsőd alapján írom ezt.

2024. márc. 26. 19:47
 168/243 anonim ***** válasza:
70%

167: Ne beszéljünk már mellé. Semmiféle identitássá megtevésről meg hasonlókról nincs szó, pusztán arról a tényről, hogy már az első szűrőn sem megy át egy ronda ember. Vagyis de, olyanoknál, akikből szintén nem kér a kutya se'. És akkor lehet egy "szép", "boldog" vonzalommentes kapcsolatban tengődni.

Az pedig ismét elegánsan el lett felejtve, hogy "az itt megnyilvánult belső" nem a semmitől lett ilyen. Ismétlem, nem így vágtak ki anyámból. A tapasztalatok, megélések formálják az embert. Nem fordítva. Az ok és az okozat sosem felcserélendő.

2024. márc. 26. 20:12
 169/243 A kérdező kommentje:

“ Ismétlem, nem így vágtak ki anyámból. A tapasztalatok, megélések formálják az embert. Nem fordítva. Az ok és az okozat sosem felcserélendő.”

És ez az amit soha a büdös életben be nem fognak ismerni a privilegizáltak.

2024. márc. 26. 20:27
 170/243 anonim ***** válasza:
100%

#168: "A tapasztalatok, megélések formálják az embert."

Mármint kizárólag azt a fajta embert, akiben fel sem merül, hogy azzal a tapasztalattal lehetne ám kezdeni is valamit, nem csupán annak a passzív "elszenvedője" lenni. Olvass utána, mi a különbség a reaktív (ez vagy te, meg a kérdező) és a proaktív emberek között.

2024. márc. 26. 20:32
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!