Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A jelenlegi randi piaci...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A jelenlegi randi piaci chadizmus meddig fog tartani?

Figyelt kérdés
2024. márc. 26. 08:34
 201/243 anonim ***** válasza:
#200 nekem nem a sporttal van bajom hanem azzal hogy mindenki a kondival jön hogyha nincs izmom akkor semmit nem érek nekem ebből ez jön le. Amúgy én teljesen ennyi az életem munka otthon meg séta.
2024. márc. 27. 15:09
 202/243 anonim ***** válasza:
194: ahhoz képest te vagy az, aki azon nyafog, hogy a nők nem az erkölcsösséghez meg a személyiséghez vonzódnak... abba beletartozik a világnézet is. Akkor te miért nem tudsz ahhoz vonzódni az illető külsejétől függetlenül, aki erkölcsös, cukimuki, jó fej?
2024. márc. 28. 09:49
 203/243 anonim ***** válasza:
ill. 198... érdekes módon, amikor meg én leírtam azt, hogyha vki tényleg abba az 1%-ba tartozik, aki genetikailag bűnronda és nem vonzódik a saját szintjéhez, az fogadja el, hogy ilyen a világ, akkor meg én vagyok a gonosz... pedig én is őszinte voltam.
2024. márc. 28. 09:50
 204/243 anonim ***** válasza:
#203 én pont ezen szeretnék változtatni mindenki megérdemli a boldog párkapcsolatot. Miért jó ha valaki egyedül marad? Őseink sem maradtak egyedül csak akkor más volt az elvárás.
2024. márc. 28. 10:45
 205/243 anonim ***** válasza:

204: dehogy nem maradtak egyedül... jó, az őseim nyilván nem, de akkor is voltak örök agglegények meg vénlányok, csak azok nem panaszkodtak fennhangon, hogy a világ milyen gonosz, hanem elfogadták a helyzetet. A boldog párkapcsolat... egy ideális világban mindenkinek lenne olyan párja, amilyet szeretne, de a való életben ez nem kivitelezhető, max. akkor, ha olyan rendőrállam lenne, ahol kirendelnek hozzád vkit, de sztem azt sem lehet előre megállapítani, hogy mindkét félnek oké lenne-e ez.

És azt látom amúgy, hogy mindig azok picsognak amiatt, hogy nem jut mindenkinek vki, akik rondák és szépet akarnak maguknak (de az persze nem felszínesség, hanem ízlés, a másiktól meg felszínesség az, ha ő szép és a széphez vonzódik).

2024. márc. 28. 10:58
 206/243 anonim ***** válasza:
205-ös én ronda vagyok és nem kellek a ronda nőknek sem ha érvényesülne a suba a subához elv nem lenne semmi baj mert akkor találna mindenki párt.
2024. márc. 28. 11:06
 207/243 anonim ***** válasza:

206: de a kérdező pl. pinnyog azon, hogy neki nehogy Marikanénit ajánlgassanak, mert neki van ÍZLÉSE, és az szentírás, a nőké viszont felszínesség. Olyan nem lesz, ami mindenkinek jó, mert neked jó lenne a suba subához elv, de ő már kiverné érte a díszhisztit... tehát még a "rondák" sem tudnak ebben egyetérteni.

Amúgy tudom, ez genyóságnak fog hangzani... de akkor próbáljatok meg vakokkal összeismerkedni, akkor lehet, hogy van esélyetek, ha tényleg ti vagytok az 1% genetikai Quasimodo, és nem más egyéb személyiségbeli vagy igényességbeli gondok állnak fenn.

2024. márc. 28. 11:09
 208/243 anonim ***** válasza:
207-es igényesség talán annyi hogy nem kondizok de ha ezen múlik maradok egyedül.
2024. márc. 28. 11:13
 209/243 anonim ***** válasza:
100%

"csak azok nem panaszkodtak fennhangon, hogy a világ milyen gonosz, hanem elfogadták a helyzetet"

"Elfogadták", hát persze... Elfojtották az ezzel kapcsolatos érzéseiket. Pszichoszomatizáltak. A férfiak (bár néhány nő is) alkoholba fojtotta a bánatát. Nem úgy működik ez, hogy egy vállrándítással tudomásul veszem, hogy ez van, így jártam.

Ez olyan fokú frusztrációt okoz a keserűség mellett, ami nem párolog el az érintettből csak úgy nyomtalanul, mert ő okosan-ügyesen úgy dönt, hogy elfogadja. Na de majd itt a hobbit/sportot létfontosságúnak tartó hölgyemény mindjárt jól megmondja, hogy akkor tessék szépen ezekbe menekülni, ezekbe forgatni azt a mérhetetlen mennyiségű és mértékű feszültséget. Hát nem. Francnak sem hiányzik egy pótcselekvés, az annak élés pedig nem fogja elfogadhatóvá tenni az elfogadhatatlant.

2024. márc. 28. 11:15
 210/243 anonim ***** válasza:
209: értem, hogy frusztráló a helyzet... de mi a megoldás? Mert nincs. Azt tartom, hogy a fröcsögés, a vinnyogás, az önsajnáltatás extraparty, a másik nem (vagy meleg esetén ugyanaz a nem) kollektív felszínesezése, fikázása nem segítség. Az ugyanolyan pótcselekvés, mint az alkohol, a drog vagy a más hobbiba belemenekülni, azzal a különbséggel, hogy az utóbbinak lehet haszna, pozitív eredménye. Pl. egészség, jobb állóképesség, hasznos alkotómunka, barátok szerzése.
2024. márc. 28. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!