Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A jelenlegi randi piaci chadizmus meddig fog tartani?
"ez az egész incel oltogatás nekem. "
Te magad tartod leginkább incelnek.
"Tehát hogy náci elvek szerint kategorizáljuk az embereket"
Ezt is te magad csinálod.
Gondoltam hogy te írtad ki hogy duci nőként mennyire reális hogy izmos kigyúrt pasit akarsz.
Te írtad ki. Nők nevében is irkálsz hogy utána szemétkedhess.
“ 106: csak épp az a baj, hogy te is szintezel magadban, és te is a jó nőkhöz mész oda... téged nem az zavar, hogy vkit a társadalom szépnek tart, vkit meg csúnyának.”
Nem igaz. Szerintem univerzális jog olyan párról álmodni aki tetszik neked. Mindenki ezt teszi. Ezzel szemben rohadjunk meg mi amiért nem megyünk nekünk nem tetsző nőkhöz oda, ugye? Míg mások pont ugyanazt teszik. Meg amúgy is, mindig azt mondják , hogy van aki valakinek szép, másnak ronda. Tehát én olyanokról álmodok, akik számomra szépek, de lehet a te számodra rondák. Akkor mi a baj vele?
“A morális fölény meg ott foszlik szét, hogy te más nőt arra kényszerítenél, hogy úgy feküdjön le veled, hogy nem kíván téged, és kb. mindent azt mozgat benned, hogy tudj dugni jó nővel. “
A tény az, hogy eddig még senkit nem kényszerîtettem semmire, tehát a többi mellébeszélés és spekulálás csupán.
“ Mert egyébként, tényleg, egy 60éves fogatlan Mari néni miért nem jó? ”
Miért neked jó?
Szerintem mindig is igy volt.
Mindig a szebb, jobb, erősebb érvényesült, a gyengébb elhullott .
Az őskortól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!