Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A jelenlegi randi piaci...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A jelenlegi randi piaci chadizmus meddig fog tartani?

Figyelt kérdés
2024. márc. 26. 08:34
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/243 anonim ***** válasza:
97%
A blackpill azt jelenti, hogy "azt mondjuk, mi lepleztük le azt, amit eddig nem akartunk meghallani"?
2024. márc. 26. 13:24
 92/243 A kérdező kommentje:

91

Kitől hallani? Senki sem beszélt róla mert szent nők rosszat nem szabadott róluk gondolni.

2024. márc. 26. 13:32
 93/243 anonim ***** válasza:
98%

De, mindenki mondta. Kérdezd meg a nagymamát, mi fogta meg a papában. Az enyémet az, hogy magas volt és bajszos.

Figyelni kéne másokra, és akkor nem lennél ennyire letaglózva minden apró dologtól.

Egyébként meg mi a rossz? A vonzalom? A testi vonzalom? Már másodszorra beszélsz a szexuális vágyról úgy, mintha bűn lenne. Van egy kis madonna/whore komplexusod?

2024. márc. 26. 13:39
 94/243 anonim ***** válasza:
98%
Azt nem értem, hogy miért van az, hogy vki nyíg azon, hogy nem jut szexhez, de aki meg szereti a szexet olyan férfivel, akihez tud vonzódni, az meg szexmániás? Nem épp az a szexmániás, aki azon vekeng, hogy miért nem feküdnek le vele jótékonysági alapon? Meg a jó személyiség... ha az lenne a fontos a vonzalomhoz, ti, picsogó pasik, sem a csinos 20onéves nőknél próbálkoznátok csak és kizárólag, hanem jó lenne a 60 éves fogatlan Marinéni is.
2024. márc. 26. 13:48
 95/243 anonim ***** válasza:
96%
Kérdező te egy incel vagy ……
2024. márc. 26. 13:50
 96/243 anonim ***** válasza:
96%

Pontosan azért nyíg, mert semmi fogalma nincs a dologról és addig jut el, hogy neki nincs kit megdugnia és persze ezért mindenki más a hibás.

Tipikus incel aki szerint minden nő hülye, csak ő nem és közben frusztrált, mint az állat és a személyisége is ocsmány.

Az ilyeneknek az a legnagyobb kínja, hogy nincsen:

#freepussyforall

Ami a legkomikusabb, hogy előadják az ok okozatot, meg hogy nem vagyunk megértőek azokkal akik nem nyertek a genetikai lottón. Nos én megértő vagyok és tudom, hogy ha jutna szexhez az ilyen, ha nem (ő fogalmazott így) ugyanolyan szar lenne a személyisége, mint amilyen most. Ha nem a közösséget pusztítaná, akkor a párja életét.

2024. márc. 26. 13:53
 97/243 A kérdező kommentje:

“#freepussyforall”

Te azért áldod a rendszert mert csak a chadeknek van freepussyforall?

2024. márc. 26. 13:55
 98/243 anonim ***** válasza:
98%

Nem, ezt a rendszert csak te és a magadfajta kis incelek szeretnék, ha így lenne.

Én nagyon helyesnek tartom, hogy az érdemtelen lúzer férfiakkal nem áll le egy értelmes nő sem.

2024. márc. 26. 13:57
 99/243 A kérdező kommentje:

98

Érdemtelen helyespasiknak meg freepusyforever???

2024. márc. 26. 14:01
 100/243 anonim ***** válasza:
98%
99: ha te azok miatt a nők miatt picsogsz, akkor ugyanolyan szarszemét vagy, mint a az érdemtelen chad, csak jó külső és jó szociális készségek nélkül. Valamit valamiért.
2024. márc. 26. 14:05
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!