Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A jelenlegi randi piaci...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A jelenlegi randi piaci chadizmus meddig fog tartani?

Figyelt kérdés
2024. márc. 26. 08:34
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/243 anonim ***** válasza:
100%

"szexhez nem férő embereket"

Kérlek, mondd, hogy csak hergelésből fogalmazol így.

Mert ha te valóban azt gondolod, hogy kívánni a párodat (és akarni, hogy a párod kívánjon téged), az szexmánia, és a szexre úgy gondolsz, amihez nő által hozzájutsz, akkor nagyon komoly bajaid vannak.

2024. márc. 26. 12:05
 62/243 anonim ***** válasza:
0%

60: Nem értik.

Ugyanezt tudnám leírni pepitában szép nők vs. én kapcsán. Amikor velük keresik a szemkontaktust, mosolyognak, odamennek, hozzájuk szólnak, akarják őket megismerni, keresik a lehetőséget a kontakra stb. Nem számít az sem, ha tudottan párjuk van vagy gyerekük, semmi a világon nem! Ezzel szemben én véletlenül a szemük elé kerülök, már fordulnak is el, jobb esetben csak levegő vagyok számukra, rosszabb esetben ott a kis enyhe fanyalgás, fintor. És ezzel ennyi. Nincs szemezés, nincs mosoly, nincs közeledés, köszönni is csak akkor, ha nagyon muszáj, mert mondjuk vannak mások is körülöttünk, és nem akar előttük bunkónak tűnni.

Nem tudom, hogy képzelik el, mit kéne csinálnom ilyenkor. Erőszakkal belemászni a delikvensek arcába, erőltetni rájuk kéretlenül a társaságomat, koslatni, loholni utánuk? Ugyan már... Ha valahol, akkor pont ezekben a szituációkban van helye a csendben tudomásul vételnek: látni kell, hogy nem kellesz, le sem szarnak, és nem kierőszakolni semmi továbbit.

2024. márc. 26. 12:05
 63/243 anonim ***** válasza:
100%
Az emberek a hétköznapokban nem flörtölgetnek egymással minden kisboltban.
2024. márc. 26. 12:11
 64/243 anonim ***** válasza:
Na meg igen, a nem ismerkedős szituációk is teljesen másképp néznek ki rútként. A szép nőre mosolyognak, előzékenyek, segítőkészek vele, esetleg némi plusz kedvezményhez/előnyhöz is jut. Mielőtt valaki belekötne: nyilván nem olyanokról van szó, hogy olcsóbban adják neki a pékségben a kenyeret... Én meg örüljek, ha csak pofavágás szintjén bunkók velem, szóban nem vagy nem annyira, és ha normálisan el van intézve, meg van csinálva, amit kérni merészeltem. Ez a maximum. Nincs kedvesség, nincs olyan, hogy pl. felhívja a figyelmem az illető valamire, amit alapból nem tudhatok, de jól jöhet, ha tudom meg hasonlók.
2024. márc. 26. 12:16
 65/243 A kérdező kommentje:

“ Én meg örüljek, ha csak pofavágás szintjén bunkók velem, szóban nem vagy nem annyira, és ha normálisan el van intézve, meg van csinálva, amit kérni merészeltem. ”

Tökéletesen megfogalmaztad és észrevetted a non verbális jeleket.

Ugye itt folyton azt hangoztatják, hogy a suliból kikerülve az ember maga mögött hagyja a bántalmazókat, emberségében és identitásában őt megalázókat és belép 20 felett a Földi paradicsomba, a lehetőségek világában amiben bármit megkaphatsz amit csak akarsz, bárki lehetsz aki csak akarsz csak tenned kell érte. Ez nyilvánvaló kamu duma. Hiszen az egyetlen változás az, hogy amint írtad te is, a komor pofa lehet már csak a max amivel megalázhatnak, mert szégyellnek nyíltan bunkók, ellenségesek lenni (nem mert sajnálnának téged, hanem mert mit szólnak a többiek, társadalmilag nem elfogadott dolog az).

2024. márc. 26. 12:24
 66/243 anonim ***** válasza:
100%

64, kamuzol.

Voltam súlyosan elhízott, és az emberek 95%-a kedves volt velem teljesen hétköznapi helyzetekben. A titka az, hogy kedvesnek kell lenned alapból. Soha nem értettem, mikor mások mondják, hogy a bolti eladók, pincérek, pénztárosok milyen gonoszak. Velem nagyon ritkán voltak gonoszak, de az belefér a rossz napja van/mindenkivel ilyen kategóriába.

Azt kapod vissza, amit adsz. Ha te búval baszottan csak elvárod, hogy a te napodat mindenki dobja fel, az a te sarad.

2024. márc. 26. 12:25
 67/243 anonim ***** válasza:
0%

"3. Ha szerinted az szexmánia és gond, hogy a kapcsolatban valakinek kell a kölcsönös vonzalom az megint a te érzelmi sivárságodra utal."

Ó, az csak a nőnél gond. Minek neki olyan pasi, akihez vonzódik? Éppen elég, ha a pasi vonzódik hozzá.

2024. márc. 26. 12:25
 68/243 anonim ***** válasza:
100%

Mivaaaan??

2024. márc. 26. 12:27
 69/243 A kérdező kommentje:
A nők olyan érzelmi lények nem? Nekik a szerelem számít nem az, hogy milyen a pasi teste. Legalábbis a legenda szerint.
2024. márc. 26. 12:34
 70/243 anonim ***** válasza:

66: Akkor most hadd kérdezzek már én is egy olyat - az 55-ös mintájára -, hogy de te miért is kamuzhatod le a tapasztalataimat?

Meg még egy olyat is, hogy oké, súlyos elhízottság, DE az arcod, ami ugye mindig szem előtt van, "ahhoz" beszélnek (nem pl. a nagy hasadhoz), ronda-e? Rossz-e ránézni? Gyanítom, ehelyett inkább minimum semleges... De mivel ezzel most én is csak feltételeztem valamit, nem tényt közöltem, ezért azt már nem kérem számon rajtad, hogy vajon honnan jött neked, hogy én ezekben a hétköznapi szituációkban nem voltam kedves alapból. Bocs már, de aki ronda, az nem automatikusan egy zord, rettenetes modorú szörnyeteg - az más kérdés, hogy sokan hajlamosak ezt társítani a kinézetéhez, meg az is, hogy a bunkóságra utána már az én válaszom sem angyali mosoly lesz...

2024. márc. 26. 12:35
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!