Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A jelenlegi randi piaci chadizmus meddig fog tartani?
Hiába kéritek itt ki magatoknak. Vannak szebb, helyesebb, szexibb emberek és vannak olyanok akik kevésbé azok. Ezt el kell fogadni.
A szexuális vonzalom pedig nem csak a külső, és főleg nem 90%-ban.
"a szexhez nem férő embereket. :D
Mennyire kiszámítható."
Mi lenne, ha nem úgy beszélnél az egészről, mintha valami kiváltság lenne vagy egy tárgyiasított dolog?
"Nem mindenkinek ugyanaz tetszik, nem csak vonzó emberek vannak kapcsolatban. És mielőtt jossz a pénzzel, nem csak jó módú emberek vannak kapcsolatban. Egy csomo előnytelen külsejű és rossz anyagi helyzetű ember van kapcsolatban. Általában egymással"
MILYEN kapcsolatban? Általában vonzalommentes szarban. Ezt is tegyük már hozzá.
Még mielőtt le lennék pontozva: nem (szerintetek) rugdosnivaló incel pasi vagyok, csak egy ronda nő. És mint ilyen, tapasztalatból tudom, hogy ezen a szinten nincs vonzalom. Szép dolog a suba a subához elv, meg hogy mindenki a saját kategóriájával, a kevésbé szép igazság viszont az, hogy ez csak egy bizonyos szint fölött működik jól, alatta meg az van, hogy vagy kényszerből, jobb híján egymásra fanyalodós hulladék kapcsolat, vagy foreveralone - lehet választani, hogy két rossz közül melyik a kisebb, olyan opció pedig, hogy jó/boldogság ezen a szinten egyszerűen nincs, és akkor ezt kellene csendes derűvel viselni...
"bizonyos szint fölött működik jól, alatta meg az van, hogy vagy kényszerből, jobb híján egymásra fanyalodós hulladék kapcsolat, vagy foreveralone - lehet választani, hogy két rossz közül melyik a kisebb, olyan opció pedig, hogy jó/boldogság ezen a szinten egyszerűen nincs, és akkor ezt kellene csendes derűvel viselni..."
Nem hiszem el, hogy különösebb testi elváltozás nélkül valaki tud olyan ronda lenni, hogy senkinek ne kelljen, ha egy kicsit adna magára.
És egyébként, ha nem csendben viseli valaki, hanem ágál ellene és pusztít a hülyeséggel, mint a kérdező akkor mi fog változni?
Teljesen nyilvánvaló, hogy nála pl a fő gond a személyisége.
Nem kell elengedni, de nem ismerlek, nem tudom mi lehet a gond. Milyen nőknél próbálkozol, milyen a személyiséged, stb.
"Nem hiszem el, hogy különösebb testi elváltozás nélkül valaki tud olyan ronda lenni, hogy senkinek ne kelljen, ha egy kicsit adna magára."
Nem az számít, hogy mit vagy hajlandó elhinni, hanem az, hogy mi a valóság. A valóság egyik eleme vagyok például én is, olyan istenverte ronda fejjel (köszi, apuci és az ő ága!), hogy azt érthető módon senki nem lesegeti szívesen. Márpedig nem állhat az együtt töltött idő 100%-a abból, hogy hátulról dugnak kutyában... Nem, a smink nem megoldás. Egyrészt van, akinek nem is tolerálja a bőre és a szemei - szintén köszi apuciék ágának, hogy mindenre, még a csapból folyó víz minőségére is pokoli érzékenyek! Másrészt nem lehet 24/7 profi makeuppal újrarajzolt arccal pompázni, abban meg csak a végtelenül naiv, ostoba lények, illetve a hasonló cipőben sosem járók hisznek, hogy majd a fene nagy szerelem és egyéb érzések magukkal hozzák azt, hogy nem lesz gond, ha natúran egy hányás a feje az embernek...
"És egyébként, ha nem csendben viseli valaki, hanem ágál ellene és pusztít a hülyeséggel, mint a kérdező akkor mi fog változni?"
Ventilál, egy hangyafasznyival kevesebb frusztráció reked benne.
"Teljesen nyilvánvaló, hogy nála pl a fő gond a személyisége."
Ok-okozat... Engem sem ilyen mocskosul idegesen és keserűen vágtak ki anyámból, de bizony a baszatlan apácaság például tud ilyenné tenni...
49
Köszi, egy nő jobban helyükre tudja tenni ezeket a képmutató senkiket. Azt hiszik úgy van, ahogy ők prédikálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!