Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak miért ragaszkodtok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak miért ragaszkodtok az első randin ahhoz, hogy fizessetek?

Figyelt kérdés
30+-os nő vagyok, 30-as, 40-es pasikkal szoktam randizni. A legelején közlöm mindig, hogy szeretném állni a fogyasztásom, sorolom is a főbb okokat. Egyrészt dolgozom, van önálló keresetem, ahogy ideális esetben a férfinak is. Másrészt az egyenjogúságban hiszek minden tekintetben, nem akarom azt érezni, hogy a számla fizetése fejében tartozom neki valamivel. Harmadrészt ezzel azt közvetítem a férfi felé, hogy valóban ő érdekel, nem pedig az anyagi helyzete. Negyedrészt semmi sem garantálja, hogy az első randi után lesz második, előfordulhat, hogy élőben nincs meg az összhang, akkor meg végképp miért rövidítsem meg.

febr. 20. 19:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/85 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy ragaszkodnak.

Pont ezt a szakaszt akarják átugrani a legtöbben.

Legyen szex és nem érdekli őket hogy úriemberek vagy sem. Csak p.nát akarnak , nem kapcsolatot, és persze nehogy egy fillérbe is kerüljön mert akkor behisztiznek.

febr. 21. 18:35
 82/85 anonim ***** válasza:
9%
Az itteni férfigyűlölő feministáknak mindenki incel, aki nem ismeri el a női nem felsőbbrendűségét :D
febr. 21. 18:36
 83/85 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam volna, hogy ennyi kommentet kapok válaszul, bár sokan nem szorosan a kérdésemhez kapcsolódóan válaszoltatok. Kifejezetten az első randiról szól a kérdésem, nem arról, hogy mi lesz majd később ha kialakul a 2 fél között a párkapcsolat, vagy netán később gyerekük is születik. Nem tartom magam szélsőséges feministának, de bizonyos nézeteikkel egyetértek. Önmagában azért senki ne tiszteljen, mert nőnek születtem, nem tartok igényt emiatt megkülönböztetett bánásmódra. Ez messze nem egyenlő azzal, hogy a bunkó viselkedést tolerálom. Egy férfi ne csak velem legyen udvarias, hanem mindenkivel a környezetében. Ha csak velem az, másokkal fennhéjazó módon viselkedik, akkor az nem több, mint egy felvett szerep, amiről később úgyis lehull a lepel.
febr. 21. 19:00
 84/85 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, nő is vagyok meg nem is olvastam végig a komment cunamit, úgyhogy nem tudom mennyire lesz hasznos a válaszom.

Szerintem szimplán feszültnek tűnsz hogy a randi legelején így pontokba szedve ezt elmondod. Én ezzel úgy vagyok (de mint a kommenteken is látszik ebben a kérdésben nagyon nincs egyetértés) hogy ha két felnőtt, keresőképes ember randizik akkor olyan rohadt sokadlagos hogy ki mit fizet, mit nem. Majd valahogy rendezve lesz a számla, jó esteben senkit nem vág földhöz a kifizetése. Ha az az első benyomás rólad hogy ezen a témán izmozol, az nagyon olyan hatást kelthet mintha vérfeminista lennél a túlkompenzálós fajtából. Szóval szerintem ajánlatosabb azt a randi végén jelezni, hogy fizeted a részedet.

febr. 21. 22:39
 85/85 anonim ***** válasza:
100%

"Harmadrészt ezzel azt közvetítem a férfi felé, hogy valóban ő érdekel, nem pedig az anyagi helyzete."

EZzel azt közvetíted, hogy elég frusztrált vagy és kicsinyesen mérsz mindent.

febr. 21. 23:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!