Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak miért ragaszkodtok az első randin ahhoz, hogy fizessetek?
Dehogy ragaszkodnak.
Pont ezt a szakaszt akarják átugrani a legtöbben.
Legyen szex és nem érdekli őket hogy úriemberek vagy sem. Csak p.nát akarnak , nem kapcsolatot, és persze nehogy egy fillérbe is kerüljön mert akkor behisztiznek.
Bocsi, nő is vagyok meg nem is olvastam végig a komment cunamit, úgyhogy nem tudom mennyire lesz hasznos a válaszom.
Szerintem szimplán feszültnek tűnsz hogy a randi legelején így pontokba szedve ezt elmondod. Én ezzel úgy vagyok (de mint a kommenteken is látszik ebben a kérdésben nagyon nincs egyetértés) hogy ha két felnőtt, keresőképes ember randizik akkor olyan rohadt sokadlagos hogy ki mit fizet, mit nem. Majd valahogy rendezve lesz a számla, jó esteben senkit nem vág földhöz a kifizetése. Ha az az első benyomás rólad hogy ezen a témán izmozol, az nagyon olyan hatást kelthet mintha vérfeminista lennél a túlkompenzálós fajtából. Szóval szerintem ajánlatosabb azt a randi végén jelezni, hogy fizeted a részedet.
"Harmadrészt ezzel azt közvetítem a férfi felé, hogy valóban ő érdekel, nem pedig az anyagi helyzete."
EZzel azt közvetíted, hogy elég frusztrált vagy és kicsinyesen mérsz mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!