Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak miért ragaszkodtok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak miért ragaszkodtok az első randin ahhoz, hogy fizessetek?

Figyelt kérdés
30+-os nő vagyok, 30-as, 40-es pasikkal szoktam randizni. A legelején közlöm mindig, hogy szeretném állni a fogyasztásom, sorolom is a főbb okokat. Egyrészt dolgozom, van önálló keresetem, ahogy ideális esetben a férfinak is. Másrészt az egyenjogúságban hiszek minden tekintetben, nem akarom azt érezni, hogy a számla fizetése fejében tartozom neki valamivel. Harmadrészt ezzel azt közvetítem a férfi felé, hogy valóban ő érdekel, nem pedig az anyagi helyzete. Negyedrészt semmi sem garantálja, hogy az első randi után lesz második, előfordulhat, hogy élőben nincs meg az összhang, akkor meg végképp miért rövidítsem meg.

2024. febr. 20. 19:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/85 anonim ***** válasza:
39%
Ott nem velem beszélgettél, szóval nekem nyugodtan válaszolhatsz.
2024. febr. 20. 21:37
 42/85 anonim ***** válasza:
93%

Én azért ragaszkodom hozzá, mert én kértem a randit, és az fizet, aki elhívja a másikat. Alapvető illem, etikett, jólneveltség stb.

Nekem nem kell keménykedned, hogy de igenis te ki bírod fizetni magadnak a tál ételt, meg neked már pedig van munkád, ugyanis ezt meg sem kérdőjelezném azzal a nővel kapcsolatban, akit randira hívok.

Az is elég red flag, hogy arra gondolsz, hogy a tál ételért cserébe én bármit is várok tőled. Még azt sem várom, hogy a következő randin te fizess, nem hogy szexet.

Nem tudom, ki bántott téged, de egy ilyen frusztrált nővel én személy szerint nem szívesen töltenék időt. Itt biztosan ujjonganak a low effort olcsójancsik. Nekem elég, ha a nő jól érzi magát velem, jót beszélgetünk és megköszöni a meghívást. Nem várok semmit cserébe, és szerintem ezzel minden normális férfi így van.

2024. febr. 20. 23:40
 43/85 anonim ***** válasza:
100%
Klónozni kellene géged, 42-es, el nem tudod képzelni, hogy milyen sok férfi nem így gondolkodik
2024. febr. 21. 00:25
 44/85 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem egybrészük (tisztelet a kivételnek) azt várja, hogy ezért cserébe szexet kap."

AZ ilyen meg is érdemli a pofára esést. Menjen prostihoz. Ja, hogy az drágább lenne?

2024. febr. 21. 02:14
 45/85 anonim ***** válasza:
100%

42

Maximálisna igazad van. Sajnos kevés a normális férfi, főleg ezen az oldlaon.

2024. febr. 21. 02:15
 46/85 anonim ***** válasza:
0%

42-es!

Gratulálok! Beírhatsz magadnak egy ötöst kisfiam. Szépen elpufogtattad a semmitmondó kliséidet.

Miért van olyan érzésem, hogy te a batáta vagy?

2024. febr. 21. 05:30
 47/85 anonim ***** válasza:
84%

Nem valami okos egy nő ha rögtön veri a nyálát hogy ő aztán tud fizetni magának.

Férfias.

Az ilyenek szokták hordani a nadrágot egy házasságban.

2024. febr. 21. 06:08
 48/85 anonim ***** válasza:
89%
Sose fizettem randin.Nem is fogok.Eleve nem randiztam csak olyannal,akivel járni akartam.Ha én vittem kaját,kávét,akármit,nem kértem el a felét.Biztos nem égetném magam a felezgetéssel.
2024. febr. 21. 07:01
 49/85 anonim ***** válasza:
100%

Én nem ragaszkodnék ehhez, de eddig nulla nő mondta, hogy ő fizetné a részét.

Ha a végén ez történne, akkor nehéz lenne eldönteni, hogy nem azért van-e így, mert nem tetszettem neki, és nullás számlával akar kiszállni.

2024. febr. 21. 07:03
 50/85 anonim ***** válasza:
100%

"nem akarom azt érezni, hogy a számla fizetése"

Nem is kell. Nem tartozol semmivel, attol, hogy meghivott. A tarsasagoddal fizettél! Elmehettél volna ezer másikkal, de te őt választottad. Ennyi a minimum. Életemben nem fizettem még randin, pedig 27 eves vagyok! NŐ vagyok, izig-vérig, annak minden előnyevel, nehézsegével. Nekem nyissa ki az ajtót a férfi, fizesse a számlát, LEGYEN férfi!! Nem baj ha ezt valaki nem akarja megadni, teljesen rensben van, csak akkor nem egymást keressuk

2024. febr. 21. 07:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!