Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak miért ragaszkodtok az első randin ahhoz, hogy fizessetek?
Nem randiznék olyan nővel, aki azt feltételezi a férfiakról, hogy egy vacsi áráért azt várjuk, hogy szét dobja a lábait. Semmi kedvem a nemek harcához és a patikamérlegen mért egyenjogúsághoz.
Másrészt, az a nő aki ragaszkodik a felezéshez, az finoman jelzi, hogy nem lesz második, harmadik, sokadik alkalom, ahol visszahívna. Akkor is úgy gondolom, hogy megért egy vacsit a lehetőség, de el tudom fogadni, hogy ez valakinek fontos, hogy kifizesse a részét, ha nem akar több időt rám áldozni.
Nem is, hanem csak a férfi. te mész vissza dolgozni asap amint lehet
24
Ismétlem, én örülnék neki. Nem tudom, mit nem értesz ezen. Talán nehéz felfogású vagy?
Aki nagyon ragaszkodik - konkrétan besértődik, ha nem fizethet -, annak az volt az oka, hogy szerette volna az első randin lefektetni a párkapcsolati hatalmi viszonyokat. Vulgárisan szólva kicsapja a farkát az asztalra, hogy ő a domináns, neki a pénz hatalom, és ha nem fizetsz, akkor "alatta" vagy. (Hierarchiában. De ha fizetsz, azt nem engedi, mert akkor ő van leuralva.)
A baj az, hogy nem tudod, hogy aki belemegy ebbe, az simán csak egy normális férfi, akinek rendben az önbizalma, vagy egy ingyenélő, aki örül, hogy spúrkodhat.
11-es, jó toxic komment :D
Annak van csak igazán gondja az intimitással, aki karácsonykor ajándékot elfogad, aztán ilyet szól "neki jut szex"(cserébe) ... na arra kétlem, hogy bárki egészséges lelkületű képes lenne azt mondani, hogy annak a személynek nincsen gondja az intimitással 😅
Emellett, ellentmondásos a 2. fele az írásodnak, ha a férfiak csak "szexet látják a nőben", akkor miért értékelnék, miért esne nekik jól, ha szexen felül mással is beszállnak a kapcsolatba a nők? Aki ledegradálja magát egy anyagias, kizárólag csak szexet adni tudó luk szintjére, az te vagy 😅
Racionálisan döntenék ebben a kérdésben, az maradjon otthon, aki kevesebbet keres. Ha a férfi, akkor ő, nem nemfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!