Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak miért ragaszkodtok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak miért ragaszkodtok az első randin ahhoz, hogy fizessetek?

Figyelt kérdés
30+-os nő vagyok, 30-as, 40-es pasikkal szoktam randizni. A legelején közlöm mindig, hogy szeretném állni a fogyasztásom, sorolom is a főbb okokat. Egyrészt dolgozom, van önálló keresetem, ahogy ideális esetben a férfinak is. Másrészt az egyenjogúságban hiszek minden tekintetben, nem akarom azt érezni, hogy a számla fizetése fejében tartozom neki valamivel. Harmadrészt ezzel azt közvetítem a férfi felé, hogy valóban ő érdekel, nem pedig az anyagi helyzete. Negyedrészt semmi sem garantálja, hogy az első randi után lesz második, előfordulhat, hogy élőben nincs meg az összhang, akkor meg végképp miért rövidítsem meg.

febr. 20. 19:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/85 anonim ***** válasza:
88%

Nem randiznék olyan nővel, aki azt feltételezi a férfiakról, hogy egy vacsi áráért azt várjuk, hogy szét dobja a lábait. Semmi kedvem a nemek harcához és a patikamérlegen mért egyenjogúsághoz.

Másrészt, az a nő aki ragaszkodik a felezéshez, az finoman jelzi, hogy nem lesz második, harmadik, sokadik alkalom, ahol visszahívna. Akkor is úgy gondolom, hogy megért egy vacsit a lehetőség, de el tudom fogadni, hogy ez valakinek fontos, hogy kifizesse a részét, ha nem akar több időt rám áldozni.

febr. 20. 21:01
 22/85 anonim ***** válasza:
75%
Na, végre egy normális férfi hozzászolo!
febr. 20. 21:02
 23/85 anonim ***** válasza:
8%
Nekem olyan férfi nem kell, akinek a törékeny egója nem bírja el, hogy a nő fizeti a fogyasztását.
febr. 20. 21:02
 24/85 anonim ***** válasza:
0%

Nem is, hanem csak a férfi. te mész vissza dolgozni asap amint lehet

febr. 20. 21:03
 25/85 anonim ***** válasza:
78%

24

Ismétlem, én örülnék neki. Nem tudom, mit nem értesz ezen. Talán nehéz felfogású vagy?

febr. 20. 21:10
 26/85 anonim ***** válasza:
56%

Aki nagyon ragaszkodik - konkrétan besértődik, ha nem fizethet -, annak az volt az oka, hogy szerette volna az első randin lefektetni a párkapcsolati hatalmi viszonyokat. Vulgárisan szólva kicsapja a farkát az asztalra, hogy ő a domináns, neki a pénz hatalom, és ha nem fizetsz, akkor "alatta" vagy. (Hierarchiában. De ha fizetsz, azt nem engedi, mert akkor ő van leuralva.)

A baj az, hogy nem tudod, hogy aki belemegy ebbe, az simán csak egy normális férfi, akinek rendben az önbizalma, vagy egy ingyenélő, aki örül, hogy spúrkodhat.

febr. 20. 21:10
 27/85 anonim ***** válasza:
27%

11-es, jó toxic komment :D

Annak van csak igazán gondja az intimitással, aki karácsonykor ajándékot elfogad, aztán ilyet szól "neki jut szex"(cserébe) ... na arra kétlem, hogy bárki egészséges lelkületű képes lenne azt mondani, hogy annak a személynek nincsen gondja az intimitással 😅

Emellett, ellentmondásos a 2. fele az írásodnak, ha a férfiak csak "szexet látják a nőben", akkor miért értékelnék, miért esne nekik jól, ha szexen felül mással is beszállnak a kapcsolatba a nők? Aki ledegradálja magát egy anyagias, kizárólag csak szexet adni tudó luk szintjére, az te vagy 😅

febr. 20. 21:11
 28/85 anonim ***** válasza:
59%
20: Elég stabil, elég régóta tart, és mind a kettőnk szingli. Inkább barátság extrákkal. De a párkapcsolataimban sem volt soha senki ilyen fukar, mint az itteni arcok. Hálistennek meg tudom találni azokat, akik szeretnek nagyvonalúak lenni (SIMA MELÓSÓK voltak többnyire, nem luxusceók, nem nagy összegekről beszélünk) és nem azt lesik minden pillanatban, hogy na, és én mikor viszonzom pénzben a dolgot. Persze kapcsolatban én is hívom meg a másikat, de normális esetben ez később szimplán nem téma, ha komoly a kapcsolat, úgyis szinte közös a pénz, akkor is, ha gyakorlatban nem.
febr. 20. 21:11
 29/85 A kérdező kommentje:

Racionálisan döntenék ebben a kérdésben, az maradjon otthon, aki kevesebbet keres. Ha a férfi, akkor ő, nem nemfüggő.

febr. 20. 21:13
 30/85 anonim ***** válasza:
Hagyjad, kérdező, képtelen felfogni, amit olvas...
febr. 20. 21:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!