Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak miért ragaszkodtok az első randin ahhoz, hogy fizessetek?
Kaptam egy ajándékot nemrég, mondtam az illetőnek, hogy én nem hoztam neki semmit. (Kariajándék volt, csak megkésve.) Az volt a válasz, hogy nem is kell, elég neki, hogy itt vagyok. Na, neki jut szex, nektek meg nem.
Persze nem csak ennyit tesznek a nők egy kapcsolatba, de amelyik férfi azt várja a nőtől, hogy a pénzét tegye bele, annak komoly gondjai lehetnek intimitás, érzelmek meg ilyesmik terén. Pont ti vagytok azok, akik csak a szexet látjátok egy nőben, ezért nem tudjátok egyszerűen értékelni azt, amit beletesz.
11-es ezzel a logikával akár kurvának is állhatnál, ott legalább biztosan fizetnek. :D
Isten mentsen meg olyan nőtől, aki abban méri, hogy mennyire becsülöm meg, hogy milyen ajándékot veszek neki.
31F
"Másrészt az egyenjogúságban hiszek minden tekintetben"
Akkor az baj lenne ha a férfi marad otthon gyereket nevelni nálad?
Én egyáltalán nem ragaszkodom ahhoz, hogy az első randin fizessek bármit is. Tőlem mehetünk egyből lakásra.
Egyébként olvasva a válaszokat, nem sikerült rájönnöm, hogy most akkor fizessek vagy ne. És szerintem ti sem tudjátok igazán, hogy mit akartok.
13
Én imádnám. Àlom pasi lenne az ilyen.
18
Nyugodtan tolhatod az "aha persze" megfejtéseket egy vadidegen ember preferenciáival kapcsolatban, csak magadat járatod le.
Nagyonis jó néven venném, ha a párom is otthon maradna valameddig a gyerekkel. Nem fair, hogy mindig a nő karrierje sínyli meg a gyerekvállalást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!