Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak miért ragaszkodtok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak miért ragaszkodtok az első randin ahhoz, hogy fizessetek?

Figyelt kérdés
30+-os nő vagyok, 30-as, 40-es pasikkal szoktam randizni. A legelején közlöm mindig, hogy szeretném állni a fogyasztásom, sorolom is a főbb okokat. Egyrészt dolgozom, van önálló keresetem, ahogy ideális esetben a férfinak is. Másrészt az egyenjogúságban hiszek minden tekintetben, nem akarom azt érezni, hogy a számla fizetése fejében tartozom neki valamivel. Harmadrészt ezzel azt közvetítem a férfi felé, hogy valóban ő érdekel, nem pedig az anyagi helyzete. Negyedrészt semmi sem garantálja, hogy az első randi után lesz második, előfordulhat, hogy élőben nincs meg az összhang, akkor meg végképp miért rövidítsem meg.

febr. 20. 19:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/85 anonim ***** válasza:
53%

Kaptam egy ajándékot nemrég, mondtam az illetőnek, hogy én nem hoztam neki semmit. (Kariajándék volt, csak megkésve.) Az volt a válasz, hogy nem is kell, elég neki, hogy itt vagyok. Na, neki jut szex, nektek meg nem.

Persze nem csak ennyit tesznek a nők egy kapcsolatba, de amelyik férfi azt várja a nőtől, hogy a pénzét tegye bele, annak komoly gondjai lehetnek intimitás, érzelmek meg ilyesmik terén. Pont ti vagytok azok, akik csak a szexet látjátok egy nőben, ezért nem tudjátok egyszerűen értékelni azt, amit beletesz.

febr. 20. 20:37
 12/85 anonim ***** válasza:
43%

11-es ezzel a logikával akár kurvának is állhatnál, ott legalább biztosan fizetnek. :D

Isten mentsen meg olyan nőtől, aki abban méri, hogy mennyire becsülöm meg, hogy milyen ajándékot veszek neki.

31F

febr. 20. 20:41
 13/85 anonim ***** válasza:
79%

"Másrészt az egyenjogúságban hiszek minden tekintetben"

Akkor az baj lenne ha a férfi marad otthon gyereket nevelni nálad?

febr. 20. 20:41
 14/85 anonim ***** válasza:
75%
Nem én kértem az ajándékot, eleve nem vagyok ajándékos. XD Megveszem magamnak ami kell, a vackokat meg nem szeretem. De látom, megragadt a lényeg. Magától vett valamit, tőlem meg nem várta, hogy PONTOSAN UGYANÚGY viszonozzam és én is ajándékozgassak neki. Csak örömet akart okozni, ennyi, és nem valami drága dologról van szó.
febr. 20. 20:48
 15/85 anonim ***** válasza:
28%

Én egyáltalán nem ragaszkodom ahhoz, hogy az első randin fizessek bármit is. Tőlem mehetünk egyből lakásra.

Egyébként olvasva a válaszokat, nem sikerült rájönnöm, hogy most akkor fizessek vagy ne. És szerintem ti sem tudjátok igazán, hogy mit akartok.

febr. 20. 20:49
 16/85 anonim ***** válasza:
77%
15-jol latod! Szerintem tégy úgy, ahogy jónak látod. Aztán majd eldol, hogy az adott nőnek bejon vagy sem.
febr. 20. 20:51
 17/85 anonim ***** válasza:
100%

13

Én imádnám. Àlom pasi lenne az ilyen.

febr. 20. 20:52
 18/85 anonim ***** válasza:
0%

Aha persze :D

febr. 20. 20:57
 19/85 anonim ***** válasza:
90%

18

Nyugodtan tolhatod az "aha persze" megfejtéseket egy vadidegen ember preferenciáival kapcsolatban, csak magadat járatod le.

Nagyonis jó néven venném, ha a párom is otthon maradna valameddig a gyerekkel. Nem fair, hogy mindig a nő karrierje sínyli meg a gyerekvállalást...

febr. 20. 21:00
 20/85 anonim ***** válasza:
19%
11: ahogy fogalmazol, annak alapján ez kb. egy szeretői kapcsolat lehet. Az biztos, hogy nem egy stabil, régóta tartó párkapcsolat.
febr. 20. 21:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!