Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy már az első randin elkezdek ragaszkodni?
Figyelt kérdés
Először találkoztam egy sráccal és máris hiányolom, hogy nem beszélünk, várom,hogy jelentkezzen, és szorongok, peig csak egyszer találkoztam vele!
23/L
2012. nov. 12. 20:10
1/4 anonim válasza:
Én is így éreztem. :) Szerencsére mi össze is jöttünk utána. Nektek is hasonlót kívánok.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Az a baj,hogy előre félek,hogy mi van, ha mégsem jön össze, annyira szeretném, pedig már nem vagyok tini... Szóval fura.
2012. nov. 12. 20:14
3/4 anonim válasza:
Van ilyen, én is átéltem már ezt.
Sok sikert és boldogságot! :)
4/4 anonim válasza:
Én ezt inkább reménykedésnek nevezném. Ha randizok valakivel, akivel szeretnék is folytatást, akkor nyilván jobban izgat, hogy ő hogy érzi, milyen volt a randi, mint amikor nem is érdekelt az egész randi és semmi kedvem tovább a sráchoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!