Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első csók után ki mit szokott mondani illetve közvetlen utána csinálni?
Közvetlenül utána:
A hülye filmekben az van, hogy "jaj, bocsánat, nem így akartam, ...". De szerintem az a legjobb, ha ilyenkor átöleled a másikat azért, hogy érezze, az összetartozást. Aztán illik megdícsérni és megkérdezni, hogy te magad jól csináltad-e, tetszett-e neki. Mindenki elismeri/beismeri hogy mi volt jó és aztán próbálkozhattok még ... ezerszer!
43F, akinek az első már nagyon régen volt ...
Az utolsó válasz :'DDDD
Wháháháháháhá:DDDDDDDDDDDDD
Behalok :DDDDDDDD
Na szóval én nem csinálok semmit, csak felveszem a szemkontaktust és mosolygok :))
Feltéve ha minden kapcsolatban az első csókra gondolsz :) Nem pedig a legelsőre :)
Arra megmondom őszintén nem is igazán emlékszem, évekkel ezelőtt történt, ráadásul olyan emberrel, akivel aztán nem jött össze a kapcsolat, így tulajdonképpen jelentéktelen volt, bár én szerettem volna, de tinilányként még nem tudtam felmérni kivel érdemes kezdeni és kivel nem :)
23/N
De azt is elképzeltem, hogy valaki kifog egy bunkót,megkérdezi, hogy milyen volt, az meg beközli, hogy "k*rva szar" :D
Amúgy ez nem vicces, mert akkor biztos marha kellemetlen lenne, de így olvasva, hát :DDD
Hát, inkább maradnék a kellemetlen élménynél, mint a hazugságnál :)
A prostituált nem fog őszintén megcsókolni.
Én aki felhoztam a prosti verziót például tökéletesen elégedett vagyok magammal, csak útálok udvarolni. Nem csak külső okokból nem nőzik szokásos módon valaki, buksi!
Egyébként a válsz ez esetben is megállja a helyét. Sok normál nővel sem mindig őszinte. Van amelyikkel becsapás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!