Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak miért ragaszkodtok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak miért ragaszkodtok az első randin ahhoz, hogy fizessetek?

Figyelt kérdés
30+-os nő vagyok, 30-as, 40-es pasikkal szoktam randizni. A legelején közlöm mindig, hogy szeretném állni a fogyasztásom, sorolom is a főbb okokat. Egyrészt dolgozom, van önálló keresetem, ahogy ideális esetben a férfinak is. Másrészt az egyenjogúságban hiszek minden tekintetben, nem akarom azt érezni, hogy a számla fizetése fejében tartozom neki valamivel. Harmadrészt ezzel azt közvetítem a férfi felé, hogy valóban ő érdekel, nem pedig az anyagi helyzete. Negyedrészt semmi sem garantálja, hogy az első randi után lesz második, előfordulhat, hogy élőben nincs meg az összhang, akkor meg végképp miért rövidítsem meg.

2024. febr. 20. 19:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/85 anonim ***** válasza:
91%

Elhívnak egy nőt randira, a kasszánál meg előveszik az egyenjogúság kártyát , nem fizetnek a nőnek 😅😅😅😅

De gyerekkel éjszakázni nem fognak, vinni hozni a suliba nem fogják, a porszívót messziről elkerülik, a mosógépet be sem tudják kapcsolni.

Felmosni az még bonyolultabb, nem tudják mi az a domestos, ha megkéred a párod hogy hozzon mosogatószert akkor gépi mosogatógéphez való öblítőt hoz.

Nem akartam elhinni hogy a férjem nem tud főzni, úgyhogy 5 év után egyszer megkértem hogy főzzön ki egy spagetti tésztát mire hazaérek. Nem tett a vízbe sót, és belül ropogott a tészta.

Az mind mind a nő dolga ami feladat , felelősség akad egy otthonban.

Úgyhogy lehet hogy csak 50 év múlva lesz igazából egyenjogúság.

De már most hisztiznek azon hogy a nő is ember, lehetnek igényei, szükségletei, szava, véleménye.

2024. febr. 21. 11:58
 62/85 anonim ***** válasza:
83%

60!

Nekem már van férjem és gyerekem.

Persze nem az incelek között válogattam ki őt .

2024. febr. 21. 11:59
 63/85 anonim ***** válasza:
90%
61 El ne hidd, hogy nem tudja ezeket a dolgokat. Csak pontosan tudják, ha balfassznak tettetik magukat, akkor megcsinálják a nők úgyis. Már aki, én mondjuk pont olyan vagyok, hogy felőlem aztán felmoshat szarul is, attól még tisztább lett a padló és legalább megcsinálta. Ha nem tudja, mi az a Domestos, odaadom a kezébe és mehet is. Annyira nem hülyék a férfiak, csak kihasználják, hogy a nők “mindent jobban tudnak”.
2024. febr. 21. 12:08
 64/85 anonim ***** válasza:
100%

63: Ebben is van igazság, de amit 61 írt, abban is.

Még a felmosás oké, de én egy gyereket és az ő dolgait vagy segítségre szoruló idős hozzátartozót nem mernék rájuk bízni. Akár tényleges, akár weaponized incompetence, ezeknél már azért van tét, míg a padlónak (szinte) mindegy...

2024. febr. 21. 12:15
 65/85 anonim ***** válasza:
100%
64 Igaz, de szerintem gyerekkel is maximum addig szerencsétlenkednek, amíg látod. Nem gondolom, hogy rengeteg olyan szitu van, ahol tényleg baja esett volna a gyereknek, amikor kettesben voltak apával. Ha az elejétől mind a ketten foglalkoznak a gyerek dolgaival, akkor beletanul a férfi is, ahogy a nő is, mindkettő először szülő, senki nem azzal a tudással születik, hogyan kell egy gyerekkel foglalkozni. De ha valaki valóban annyira fogyatékos, hogy esélyes, hogy elfelejti megetetni a gyereket vagy hagyja, hogy a szarban ázzon a gyerek feneke egész nap, arra fel nem tudom fogni, hogy tud valaki férfiként tekinteni.
2024. febr. 21. 12:29
 66/85 anonim ***** válasza:
91%

Na igen, a gyerek téma.

Esti suliba jártam, kénytelen voltam rábízni a férjemre a kislányunkat heti kétszer.

Hallod egyszer kicsepegtette a cebion cseppeket a lányom (ez legalább fél óra), máskor meg bekapott egy omega3 olaj kapszulát és utána hányt.

Mindig megkérdeztem a lányom hogy mit csinált apa, a számítógép előtt ült.

Mindig ez volt a válasz…

Volt stressz bőven mert mindig féltem hogy leesik valahonnan, elvesz egy kést a pult széléről. A mai napig én rakom el a pult széléről a kést mert a férjem rendszerint ott felejti.

Most megyek kórházba 10 napra, hát rettegek hogy mi lesz a lányommal. Szerintem minden nap fogom hívogatni a férjemet hogy : az iskolatáskát ne felejtse vinni, a lányomnak 8 kor alvás van, reggel nem késhet el a suliból, meg is kell fésülni a haját.

Hát oviba úgy vitte be hogy bekísérte a folyosóra azt csá.

Nekem szólt az óvónő hogy egyszercsak bemegy a lányom a terembe, apuka sehol és szóljak neki hogy ez nem egy zsák krumpli. 🥴

Egyenjogúságot most ezek a gondolatok után inkább nem akarnám tovább fokozni 🙃

Jobb hogy a gyerekem biztonságban van, nem harapta meg egy kutya, éjjel nem fulladt meg mert felébredtem az első hangra, sok mondókát, verset , éneket, mesét ismer. Jó ez így!

2024. febr. 21. 12:40
 67/85 anonim ***** válasza:
75%

66: Erről van szó... És nem kell komolyabb bajt okozó szerencsétlenkedés, elég a hanyagság meg a figyelmetlenség. Hogy tudod, ha éppen valamiért nem vagy jelen, akkor a gyerek nem evett rendesen, ellenben kipukkadásig zabálhatta magát édességgel meg rágcsával, foga vagy meg lett mosva, vagy nem, fürdés is ki tudja, másnapra előkészülve ohne, könnyebb volt hagyni rohadni a tv előtt. Ha jön egy farsang vagy valami jótékonysági bál az ovi/suli javára, akkor abból apa része annyi, hogy elkísér, de ha nem muszáj, még azt sem, miután te intéztél a ruhától kezdve mindent.

Lehet másmilyen férfit választani... Valóban? Nagyítóval sem találni. A felezgetősök sem jobbak, a nagyvonalúak sem. Annyi csak a különbség, hogy a felezgetős mellett még olyanokon is idegeskedhetsz, hogy ha neked pont szar hónapod van, akkor futhatsz a Pepcoba ruháért a gyereknek meg magadnak, ha halaszthatatlanul kell, és drukkolhatsz, hogy egy mosásnál többet is kibírjon...

2024. febr. 21. 13:02
 68/85 anonim ***** válasza:
90%

Szerencsétlenkedik az én férjem is a gyereknél, de meg tudok venni bármikor egy pár cipőt vagy egy nadrágot ha kell mert kinőtte.

Egy felezgetőssel ugyanolyan a gyereknevelés, csak ott nem tudsz megvenni egy pár zoknit se balhé nélkül.

2024. febr. 21. 13:27
 69/85 anonim ***** válasza:
90%

Na ja, amikor húzza a száját, hogy miért költesz rá ENNYIT?! Egy álom az olyan...

Fiatalon én is hittem ebben a nagy egyenlősdiben. Csak aztán szembe jött a kis magyar valóság. Egy darabig még akkor is lázadt a lelkem, meg azt gondoltam, hogy lehet változást elérni, de ahhoz az kell, hogy kicsiben, egyenként csináljuk. Ma már az a véleményem, hogy egy életen át ellenszélben nem megy... A férfiak hozzáállása sem semmi, de a gyerekkel is ha valami van, óvó néninek, tanító néninek, mindenkinek egyből az jön, hogy anyukaaa... Mert anyuka így, anyuka úgy, miért nem így, miért nem úgy, ezt kellene csinálni, azt nem kellene, legyen már szíves behozni ezt, segíteni xy programon abban stb., tetszőlegesen folytatható. És ha már ez van, akkor egy nőnek igenis legyen magasan a léc! Ugyanez pepitában az idős hozzátartozó. Ott is senki nem a Józsitól vár el semmit, még akkor sem, ha az ő anyja, hanem inkább a nőtől, legyen az a feleség vagy a lánytestvér.

2024. febr. 21. 13:45
 70/85 anonim ***** válasza:
9%

"Elhívnak egy nőt randira, a kasszánál meg előveszik az egyenjogúság kártyát , nem fizetnek a nőnek"

>Randikon nálam nem igazán szokott kialakulni olyan szituáció, amik miatt fizetni kellene. A randi nálam arról szól, hogy találkozunk, sétálunk, beszélgetünk. Vagy éppen szexelünk, igen, ilyen is volt. Amint megláttuk egymást, azonnal egy csókban forrtunk össze, aztán mentünk fel szexelni.

Ha mégis arról van szó, akkor a nő is nyugodtan fizethet nekem, amint az #1-es kommentben leírtam. Az persze, egy dolog, hogy úgy alakul a dolog, hogy nekem kell fizetni, de én kifejezetten erre sosem készülök. Akinél észreveszem, hogy elvárja, hogy fizessek, ott vége. Nem igazán fogok olyan nőnek fizetni, aki nem a barátnőm, és lehet, többet nem is látom. Nem fognak hülyének nézni.

"De gyerekkel éjszakázni nem fognak, vinni hozni a suliba nem fogják, a porszívót messziről elkerülik, a mosógépet be sem tudják kapcsolni.'

>18 éves koromtól lényegében egyedül élek, így főzök, mosok, takarítok magamra. Ha felnőtt hozzám a barátnőm (eddig 2 járt ebben a lakásban) neki is főztem. Volt úgy, hogy az exemnél is takarítottam (emiatt össze is vesztünk, hogy a saját képekre akarom alakítani a szobáját xD).

Gyerek témáról annyira, hogy a koronavírus járvány idején a húgom, és a pár hónapos unokaöcsém itt volt velem, mert a férje épp a lakást újította fel, és nagyon nehezen haladt. Szóval itt ragadtak hosszabb időre.

Nem volt semmi baj, ha a húgom elment, vigyáztam a gyerekre, meg ilyenek. Szóval, ha apa leszek, nem lesz gond a gyerek témával sem.

2024. febr. 21. 14:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!