Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak miért ragaszkodtok az első randin ahhoz, hogy fizessetek?
27: Te szerintem degenerált vagy. Nem az ajándékért cserébe jut szex b+ eleve szexelni találkoztunk és ez volt az első alkalom, hogy ajándékot adott.
Azon a nyomorék mondaton volt a hangsúly, a hozzáálláson, hogy nem várt cserébe Ő IS TÁRGYI AJÁNDÉKOT. Mert az emberi kapcsolatok nem így működnek, mármint amint kinő az ember a gyerekkorból, komolyan, utoljára gyerekkoromban ment ez, hogy amit a tesóm kapott, az kellett nekem is, DE UGYANAZ!!!! A kapcsolatokban - akármilyenben, a barátira ugyanez igaz - néha ad az ember a másiknak anyagi dolgokat csak úgy, hogy örömet okozzon és cserébe nem vár valami anyagit vissza.
33 Nem tudsz értelmezni kommenteket, és én vagyok a degenerált? 😅 legalább most a másikat próbálod degradálni, nem pedig magadat... ez már fejlődés 😅
Senki nem beszélt arról, hogy a férfiak anyagiakért várnak vissza valamit, de ha neked ez jól esik, sarkítsd csak ki, lubickolj csak az önigazoló fröcsögésben.
Szerintem tanulmányozd még, mit jelent a nárci, mert nem ezt.
38, Ezzel a stílussal komoly választ vársz főleg ilyen produkciók után? Csak a 29-es kommentet tudnám idézni neked. Bár attól tartok, az a toxic is te vagy 😅
Mellesleg erre a kérdésedre akár nő, akár férfi válaszolna, azt 1, nem tudnád felfogni, 2, úgy is lehurrognád. Bölcsebb lenne egy táblára szaró galambbal sakkozni, mint veled vitatkozni. Igazad van mindenben! :)
40, ahogy gondolod :) pitiáner provokálás nálam sosem működött, hiába ezt tanultad el gyerekkorodban.
olvasd újra a 29-es kommentet ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!