Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak miért ragaszkodtok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak miért ragaszkodtok az első randin ahhoz, hogy fizessetek?

Figyelt kérdés
30+-os nő vagyok, 30-as, 40-es pasikkal szoktam randizni. A legelején közlöm mindig, hogy szeretném állni a fogyasztásom, sorolom is a főbb okokat. Egyrészt dolgozom, van önálló keresetem, ahogy ideális esetben a férfinak is. Másrészt az egyenjogúságban hiszek minden tekintetben, nem akarom azt érezni, hogy a számla fizetése fejében tartozom neki valamivel. Harmadrészt ezzel azt közvetítem a férfi felé, hogy valóban ő érdekel, nem pedig az anyagi helyzete. Negyedrészt semmi sem garantálja, hogy az első randi után lesz második, előfordulhat, hogy élőben nincs meg az összhang, akkor meg végképp miért rövidítsem meg.

febr. 20. 19:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/85 anonim ***** válasza:
83%
Túl sokan beszéltek egyszerre.
febr. 20. 21:15
 32/85 anonim ***** válasza:
74%

27: Te szerintem degenerált vagy. Nem az ajándékért cserébe jut szex b+ eleve szexelni találkoztunk és ez volt az első alkalom, hogy ajándékot adott.

Azon a nyomorék mondaton volt a hangsúly, a hozzáálláson, hogy nem várt cserébe Ő IS TÁRGYI AJÁNDÉKOT. Mert az emberi kapcsolatok nem így működnek, mármint amint kinő az ember a gyerekkorból, komolyan, utoljára gyerekkoromban ment ez, hogy amit a tesóm kapott, az kellett nekem is, DE UGYANAZ!!!! A kapcsolatokban - akármilyenben, a barátira ugyanez igaz - néha ad az ember a másiknak anyagi dolgokat csak úgy, hogy örömet okozzon és cserébe nem vár valami anyagit vissza.

febr. 20. 21:17
 33/85 anonim ***** válasza:
22%
33-as: Pedig igaza van, hiába vitázol. Aki a saját személyére úgy tekint, mint valami csodás ajándék a mások embernek, az minimum nárci.
febr. 20. 21:19
 34/85 anonim ***** válasza:
60%
32-nekem is fura, ha valaki visszautasítja a karácsonyi ajándékot. Engem pl megsértene vele. Én q társaságokat, a szexet nem valami juttataskent adom, amiért bármi is járna. Hanem a másik társasága. Az ajándékozás is legyen kölcsönös. Én is adok, ő is ad.
febr. 20. 21:20
 35/85 anonim ***** válasza:
0%

33 Nem tudsz értelmezni kommenteket, és én vagyok a degenerált? 😅 legalább most a másikat próbálod degradálni, nem pedig magadat... ez már fejlődés 😅

Senki nem beszélt arról, hogy a férfiak anyagiakért várnak vissza valamit, de ha neked ez jól esik, sarkítsd csak ki, lubickolj csak az önigazoló fröcsögésben.

febr. 20. 21:23
 36/85 anonim ***** válasza:
31%

Szerintem tanulmányozd még, mit jelent a nárci, mert nem ezt.

febr. 20. 21:24
 37/85 anonim ***** válasza:
75%
36# Az egész onnan indult, hogy valaki elkezdett azon pampogni, hogy a nők mégis mit tesznek a kapcsolatba, mire fel várják el a meghívást. Na, várom, szerinted mit kellene akkor a kapcsolatba tenni?
febr. 20. 21:25
 38/85 anonim ***** válasza:
18%

38, Ezzel a stílussal komoly választ vársz főleg ilyen produkciók után? Csak a 29-es kommentet tudnám idézni neked. Bár attól tartok, az a toxic is te vagy 😅

Mellesleg erre a kérdésedre akár nő, akár férfi válaszolna, azt 1, nem tudnád felfogni, 2, úgy is lehurrognád. Bölcsebb lenne egy táblára szaró galambbal sakkozni, mint veled vitatkozni. Igazad van mindenben! :)

febr. 20. 21:30
 39/85 anonim ***** válasza:
56%
39: Magyarul nincs értelmes válaszod.
febr. 20. 21:31
 40/85 anonim ***** válasza:
22%

40, ahogy gondolod :) pitiáner provokálás nálam sosem működött, hiába ezt tanultad el gyerekkorodban.

olvasd újra a 29-es kommentet ;)

febr. 20. 21:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!