Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak miért ragaszkodtok az első randin ahhoz, hogy fizessetek?
Utolsó!
Teljesen igazad van, én is így érzem.
Nő vagyok és bánjanak is úgy velem.
De szerintem ezt a kérdést egy skót pasi írta ki, aki szeretné ha létezne ilyen nő.
Valójában ő érdekel és nem a pénze?
Semmi köze ennek az anyagiakhoz. Ha egy férfi nem akar egy kávéra meghívni , az oké, de akkor nem én vagyok az ő embere.
Amiket meg leírtál kérdező, abból kiderül hogy te pasi vagy, ők szoktak ilyenekkel takarózni hogy egyenjogúság meg ne a férfi pénze legyen a mérvadó.
Férfi, igazán, csak ritka mint a fehér holló.
Az incelek az egyenjogúság zászlaját lobogtatva akarják bebeszélni a világnak hogy nekik már semmit nem is kell tenniük egy nőért.
Az állatvilágot ha megfigyelitek, ott is a hím udvarol a nősténynek. Tánccal, vagy egy szép kavicsot visz. Valamivel udvarol ….
Csak az emberek akarják kihagyni az udvarlási szakaszt, és még csak nem is értik hogy miért nem jut nő.
Hát azért mert ha az első , második randinál azzal nyit hogy egy hamburgert sem fizet ki mert egyenjogúság van, akkor látom a sötét jövőt vele amit mindenképp szeretnék elkerülni:
Lehetne veszekedni napi szinten hogy ki mit fizet, lehetne az is vita tárgya hogy a gyerekünknek nem akar megvenni egy tolltartót és még sorolhatnám.
Bele teszem a házasságunkba nem csak a fizetésem, hanem az energiámat is, minden házimunka a nő nyakában, minden gyerek a nő nyakában, minden felelősség a nő nyakában és még olyat is láttam hogy konkrétan a nő tartotta el a párját. Szépen főzőcskézett, a párja jól lakott de vigyázott arra hogy nehogy véletlenül lehúzza a nő anyagilag. 3 forintot sem tett bele a vacsorába.
Te is jól jársz az egyenjogúsággal hidd el.
Nem tudnál te eltartani egy feleséget meg 2 gyereket.
Ugye?
Mi is dolgozhatunk. Ez neked csak jó.
Nem csak mi jártunk jól !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!